Організатори:

Міністерство освіти і науки України

Національний університет харчових технологій

Інститут продовольчих ресурсів HAAH України

ТОВ «AKKO Iнтepнeшнл»

Завантажити інформаційний лист 

 

Open Access

 License

 

Ідентифікатори DOI (Crossref) статей

DOI

 

Адреса наукового комітету:

Національний університет харчових технологій,
вул. Володимирська, 68
Київ

E-mail: 

resource.conf@ gmail.com

 

 

 

 

 

EN ‖ UA

 

Шановні колеги! Запрошуємо вас
до участі у ХII Міжнародній спеціалізованій науково-практичній конференції
«Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції»,
яка відбудеться 23 вересня 2025 p.
у рамках Міжнародних спеціалізованих виставок
“Inprodmash” і “Upakovka”

Увага! Конференція відбудеться онлайн

23 вересня (вівторок), 10-00
Посилання ZOOMhttps://cutt.ly/FrBeti77
Meeting ID: 388 576 5584
Passcode: 70990

Тематика Конференції:

Доповіді:
1. Lean - основа стійкості
(Оксана Кушнір, менеджер з операційної ефективності Агропромхолдингу «Астарта»)
2. Машинний зір, АІ та мінімізація втрат у процесі пакування вермишелі швидкого приготування
(Андрій Дмитрієв, Lean-консультант ГО «Lean Institute Ukraine»)
3. Іноваційні технології у підготовці  води очищеної для фармацевтичної галузі
(Ярослав Барашовець, генер. директор ТОВ "Системи чистої води",  сертифікований спеціаліст WQA (Water Quality Association) міжнародної асоціації водопідготовки)
4. Ефективні паковання як чинник безпечного зберігання хлібобулочних виробів
(Сергій Вербицький, Наталія Пацера, Людмила Сенько, Оксана Вербова, Інститут продовольчих ресурсів НААН України)
5. Професійне управління системою контролю шкідників з метою забезпечення сталого розвитку харчової промисловості
(Василь Попов,  президент ГО «Асоціація ПЕСТ контроль менеджменту»)
6. Сучасні методи та способи очищення соняшникової олії
(Сергій Грибков, Віталій Околіта, Євген Бабко, Валентин Олішевський, Національний університет харчових технологій)
7. Adoption of Adaptronics Concepts in Packaging Equipment Using AWS IoT Core
(Денис Гайдучек, Володимир Костін, Микола Масло, Зінаїда Бурова, НУХТ, НУБіП)
8. IIoT Solutions for Monitoring and Optimization of Pneumatic Dosing Systems
(Олександр Савчук, Сергій Володін, Микола Масло, Національний університет харчових технологій)
9. Вплив параметрів пресування на якість таблеток
(Олександр Зьоменко, Олексій Губеня, Національний університет харчових технологій)
10. Аналіз режимів і конструкцій обладнання для ультразвукового різання харчових продуктів
(Ігор Соколов, Олексій Губеня, Національний університет харчових технологій)
11. Проєктування та моделювання роботи спеціалізованого мехатронного модуля для технологічних операцій із споживчими упаковками
(Іван Глущенко, Микола Якимчук, Національний університет харчових технологій)

 

 

Новини про конференцію з веб-ресурсів:

https://www.facebook.com/MAFFP.NUFT/posts/1981738878646557

 

1

1

1