90 Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів

"Наукові здобутки молоді -
вирішенню проблем харчування
людства у XXI столітті"

11-12 квітня 2024 р.

Національний університет харчових технологій
Вул. Володимирська, 68
Київ

Tel. +38-044-287-97-77

E-mail:
conference.nuft@gmail.com

 

Завантажити інформаційний лист

***************

Збірники тез доповідей

2017***********

Book of abstract 2017 (in English)

2017, Частина 1
2017, Частина 2
2017, Частина 3
2017, Частина 4
Завантажити 2017 одним архівом

2018***********

Book of abstract 2018 (in English)

2018, Частина 1
2018, Частина 2
2018, Частина 3
2018, Частина 4
Завантажити 2018 одним архівом

2019***********

Book of abstract 2019 (in English)

2019, Частина 1
2019, Частина 2
2019, Частина 3
Завантажити 2019 одним архівом

2020***********

Book of abstract 2020 (in English)

2020, Частина 1
2020, Частина 2
2020, Частина 3
Завантажити 2020 одним архівом

2021***********

2021, Частина 1
2021, Частина 2
2021, Частина 3

Book of abstract 2021 (in English)

2022***********

2022, Part 1
2022, Part 2
2022, Part 3

2023***********

2023, Part 1
2023, Part 2
2023, Part 3

2024***********

(Увага, збірники редагуються. Остаточні збірники будуть викладені 17 квітня)

2024, Part 1
2024, Part 2
2024, Part 3


English Ukrainian

 

  • Головна
  • Тематика
  • Науковий комітет
  • Вимоги до тез
  • Оргвнесок
  • Програма
  • Контакти

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», яка буде проведена 11-12 квітня 2024 р.

Робочі мови конференції:

Англійська, українська

 

Збірник тез і програма Конференції

(Увага, збірники редагуються. Остаточні збірники будуть викладені 17 квітня)

2024, Part 1
2024, Part 2
2024, Part 3

 

Графік роботи онлайн-секцій:

Food Science and Technology (English language section)
Time: April 11, 15-00
ZOOM: https://cutt.ly/mw8YRj00
ID: 440 308 3540
Код: 13579
Moderator: Mykhaylo Arych, +38-099-736-18-38 (+Viber)
Questions and suggestions: conference.nuft@gmail.com

*********************

Технологія функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів
11 квітня 10:00
ZOOM: https://cutt.ly/kw4acXhI
ID: 274 578 9604
Код: 7CrrHU
Посилання на постери:
https://nuft.edu.ua/nnixt/ktop
https://www.facebook.com/kafedra.top/
 https://www.instagram.com/kafedra_top/
Секретар: Світлана Бажай-Жежерун,  LanaNEW_1@ukr.net, +380672304276

Експертиза харчових продуктів
Дата і час: 11 квітня, 10:00
ZOOM: https://cutt.ly/bw8YRR28
ID: 415 150 6427
Код: 111
Посилання на постери:
http://surl.li/saxzt
https://m.facebook.com/groups/501710816854356/
https://www.instagram.com/nuft_expertise/
Секретар: Вікторія Кійко, victoriya_kiyko@ukr.net

Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Дата і час: 11 квітня, 10:00
ZOOM: https://cutt.ly/mw3w64vT
ID: 794 1532 4309
Код: 8G3UyX
Посилання на постери: https://cutt.ly/0w8Yjb4s
Секретар: Іван Погорєлов, pagar9901@ukr.net, +38-098-954-99-01

Технологія зберігання і переробки зерна
Дата і час: 11 квітня, 12:00
ZOOM: https://cutt.ly/8w3fRLB1
ID: 804 526 1769
Код: FVxf57
Посилання на постери: https://www.facebook.com/groups/909036612994429/?ref=share
https://www.instagram.com/kafedratzpz?igsh=bXo0b3k1MW5rN21o
Секретар: Галина Ляшко, liashkogalinanana@gmail.com, +38-096-799-81-17

Технологія продуктів бродіння і виноробства
Дата і час: 11 квітня, 10.00.
ZOOM: https://cutt.ly/0w3nVAhk
ID: 831 6132 1247
Код: aT87Mk 
Посилання на постери: https://cutt.ly/Vw3nNg8J
Секретар: Дар’я Сергіївна Єременко, edasha2016@gmail.com, +380988514600

Технологія цукру, полісахаридів і підготовки води
Дата і час: 11 квітня, 10.00 
ZOOM: https://cutt.ly/qw8YRJ49
ID: 840 6483 5268
Код: 110424
Посилання на постери: https://www.facebook.com/groups/129172961075335
Секретар: Наталія Чернова, notochka@ukr.net, +380665757344

Технологія консервування
Дата і час: 11 квітня, 10:00
ZOOM:
https://cutt.ly/lw8YRNpM
Код: 504203
Посилання на постери: https://www.facebook.com/groups/236235061805596
Секретар: Максим Писарєв, mgpisarev@gmail.com,+380985061898

Технологія м’яса і м’ясних продуктів
Дата і час: 11 квітня, 10:00
ZOOM: https://cutt.ly/Gw8YjFQb
ID: 425 796 2495
Код: 9Akq0w
Посилання на постери:
https://sites.google.com/view/tmmp-nuft
https://www.facebook.com/groups/929129027447553/posts/2016937991999979
Секретар: Олег Галенко, galen@i.ua, +380507026562.

Технологія молока і молочних продуктів
Дата і час: 11 квітня, 10:00
ZOOM: https://cutt.ly/Gw8YjFQb
ID: 425 796 2495
Код: 9Akq0w
Посилання на постери:
https://milknuft.wixsite.com/milk
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063529151956 
https://www.instagram.com/milk_nuft
Секретар: Алла Тимчук, 589112@ukr.net, +38096 975 46 81.

Технологія рослинних олій, жирових та косметичних продуктів
Дата і час: 11 квітня, 12.00
ZOOM: https://cutt.ly/9w8YTxU5
ID: 758 3013 4760
Код: 2023
Посилання на постери: https://www.facebook.com/groups/281285736448830
Секретар: Шеманська Євгенія Іванівна, shemanska@ukr.net, 0962142520

Біотехнології та біоінженерія
Дата і час: 12 квітня, 10:00
ZOOM: https://cutt.ly/Qw3V2Yv1 
ID: 873 6963 3754
Код: 0gaJMc
Посилання на постери: http://btmb.com.ua/sektsiya-biotehnologiji-ta-bioinzheneriya-stendovi-dopovidi
Секретар: Буценко Людмила Миколаївна, l.m.butsenko@gmail.com, +380679343077

Екологія і сталий розвиток
Дата і час: 12 квітня, 10:00
ZOOM: https://cutt.ly/Zw8YTRkh
ID: 823 171 6703
Код: z9gzC9
Посилання на постери: https://cutt.ly/Aw8Yku60
Секретар: Федоришина Євгенія Олександрівна, zhenyaomelchenko0312@ukr.net, +380959428309

Машинобудування, машини і апарати харчових, фармацевтичних та біотехнологічних виробництв
Дата і час: 11 квітня, 11-00
ZOOM: https://cutt.ly/Pw8YkELv
ID: 388 576 5584
Код: 70990
Секретар: Марцинкевич Леся Валентинівна, martsinkevich.lesya@gmail.com, +38-095-418-43-50

Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки
Дата і час: 11 квітня, 14-00
ZOOM:
https://cutt.ly/Pw8YkELv
ID: 388 576 5584
Код: 70990
Секретар: Марцинкевич Леся Валентинівна, martsinkevich.lesya@gmail.com, +38095-418-43-50

Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проектування   
Дата і час: 12 квітня, 11:20
ZOOM: https://cutt.ly/zw8yT5jo
ID: 897 5391 3784
Код: 1111
Посилання на постери:
https://cutt.ly/nw8zAvai
https://toktp.nuft.edu.ua
Секретар: Погорілий Тарас Михайлович, pogorilyy_tm@ukr.net

Мехатроніка та пакувальна техніка
Дата і час: 11 квітня, 10:00
ZOOM: http://surl.li/shfcm
ID: 881 3033 0199
Код: 123123
Посилання на постери:
http://surl.li/shfkg
Фейсбук: http://surl.li/shfkp
http://surl.li/shfem
Секретар: (доц. Костянтин Васильківський, tmiptkos@gmail.com, +380976618851)

Процеси та апарати харчових виробництв  
Дата і час: 11 квітня, 11:30
ZOOM: https://cutt.ly/iw8YTVhQ
ID: 760 2861 2963
Код: jL7EKH
Посилання на постери: https://cutt.ly/Nw8YYkBI
Секретар: Запорожець Юлія Владиславівна, zap_as@ukr.net, +380955747235

Фізика
Дата і час: 11 квітня, 12:45
ZOOM: https://cutt.ly/hw8YYTHv
ID: 867 6630 6840
Код: 2024
Посилання на постери: https://www.facebook.com/groups/2088146067890387
Секретар: Лазаренко Михайло Васильович, lazarenlo@ukr.net, (095) 648-75-19

Вища математика
Дата і час: 11 квітня, 16-00
ZOOM: https://cutt.ly/Nw8YYFk9
ID: 592 940 0525
Код: 2MaUxQ
Секретар: Олексій Зінькевич, oleksazinkevich@ukr.net, 0687439701

Хімія
Дата і час: 11 квітня, 10-00
ZOOM: https://cutt.ly/4w3aE581
ID: 820 472 4859
Код: 9999
Посилання на постери: https://cutt.ly/qw8YYCvC
Секретар: Інна Вадимівна Попова, +380979363157, ivpopova@bigmir.net

Хімічні технології 
Дата і час: 11 квітня, 10-00
ZOOM: https://cutt.ly/tw8YUhac
ID: 867 5951 3561
Код: 685510
Посилання на постери: https://cutt.ly/Pw8YURnt
Секретар: Бойчук Тетяна, boichuk_tm@ukr.net, +380970346177

Промислова теплоенергетика  
Дата і час: 11 квітня, 10-00
ZOOM: https://cutt.ly/Hw8YUGel
ID: 765 0555 6113
Код: C3Sa3c
Посилання на постери: https://www.facebook.com/tprtkyiv
Секретар: Грищенко Роман, rgryshchenko@nuft.edu.ua +380953213895

Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
11 квітня 11:00
ZOOM: https://cutt.ly/Nw4sLED5
ID: 881 824 5202
Секретар: Микола Романов,  gluk7c5@gmail.com, 0938363698

Інформаційні технології
Дата і час: 12 квітня, 10:00
ZOOM: https://cutt.ly/Lw3EjsLu
ID: 534 819 6131
Код: it2023
Посилання на постери: it.nuft.edu.ua
Секретар: Микола Павлович Костіков, MikolaszK@gmail.com, +380974936624

Електропостачання і енергоменеджмент
Дата і час  11 квітня, 10-00
ZOOM
ID: 331 484 6080
Код: a3DJ6m
Секретар: Ізволенський Ігор Євгенович, energetyc@ukr.net

Електротехніка та електричні системи
12 квітня, 11:00
ZOOM:
https://cutt.ly/Yw8YU1H2
ID: 345 614 9316
Код: 11111
Секретар: Коломієць Дмитро Петрович, dmko2023@i.ua; +38(068)-405-3-505

Економічна теорія
Дата і час: 11 квітня, 11.00
ZOOM: https://cutt.ly/Ow8YIrnmID: 289 677 3484
Код: zR13Jt
Посилання на постери:
https://cutt.ly/Aw8YIf9Y
https://www.instagram.com/ket_nuft?igsh=cGU1bjlzcWp2OTB6
Секретар: Швед Тетяна Володимирівна, shtv2001@ukr.net, +380506410263

Сучасні методи управління підприємством
Дата і час: 11 квітня, 16-00
ZOOM: https://cutt.ly/vw8YIOah
ID: 430 078 7640
Код: 6pv4pg
Секретар: Кутас Олена Олександрівна, vitiger@i.ua, 066-061-85-05, 068-800-97-73

Економіка підприємств харчової промисловості
Дата і час: 11 квітня, 10.00
ZOOM: https://cutt.ly/hw8YIXjA
ID: 6109461725
Код: 12345
Секретар: (Іванюта Тетяна Миколаївна, te_ta_na@ukr.net, +0380504484928)

Менеджмент персоналу
Дата і час: 11 квітня, 10.00
ZOOM: https://cutt.ly/Uw8YI9Yr
ID: 388 188 8197
Код: Db4c7y
Секретар: Тертична Любов Іванівна, ltertychna@gmail.com, +0380506364650

Маркетинг
Дата і час:11 квітня, 15.00
ZOOM: https://cutt.ly/rw8YOwWo
ID: 799 9138 1753
Код: 3yFB74
Посилання на постери: https://www.facebook.com/marketing.nuft
Секретар: Лелека Ольга Олександрівна, 067-366-91-12, olyaleleka@gmail.com

Міжнародна економіка
Дата і час: 11 квітня 11.00
ZOOM: http://surl.li/rzzuq
ID: 856 106 3216
Код: 11111
Посилання на постери: http://surl.li/rzzwx
Секретар: Занозовська Оксана Григорівна, oksana_zanozovska@ukr.net +380968016316

Економіко-правове забезпечення бізнесу
Дата і час: 11 квітня, 10.00
ZOOM: https://cutt.ly/mw8YOzVI
ID: 6109461725
Код: 12345
Секретар: Іванюта Тетяна Миколаївна, te_ta_na@ukr.net, +0380504484928

Облік, аудит і аналіз на підприємствах
Дата і час: 11 квітня 10.00
ZOOM: https://cutt.ly/Xw3dA9Xo
ID: 221 217 7383
Код: 11111
Посилання на постери:
https://cutt.ly/Dw3dHcEn
https://www.facebook.com/obliknuft.oblik
Секретар: Скоморохова Світлана Юріївна, sveta_skamik@ukr.net, тел. 0501933960

Фінанси
Дата і час: 11 квітня, 11.20
ZOOM: https://cutt.ly/8w8YODX3
ID: 937 1020 7580
Код: 1
Посилання на постери: https://www.facebook.com/FinanceNUFT
Секретар: Бойко Світлана Василівна, svitlanaboyko@ukr.net 0971931397

Готельно-ресторанна справа
Дата і час: 11 квітня, 10-00
ZOOM: https://cutt.ly/Lw8YO1IG
ID: 594 424 7073
Код: GRS
Посилання на постери: https://www.facebook.com/hrtb.official
Секретар: Інга ДОЧИНЕЦЬ, inha123vn@ukr.net, +380 99 033 05 37

Організація готельного та туристичного обслуговування
Дата і час: 12 квітня, 11-00
ZOOM: https://us02web.zoom.us/j/9214911770?pwd=WXNZM0ZXb05hSmM5Y1dYekFVcW9VUT09
ID: 921 491 1770
Код: 126373
Посилання на постери: https://tgb.nuft.edu.ua
Секретар: Сологуб Юрій Іванович, sologub.yi@gmail.com, 0990015482

Технологія ресторанної продукції
Дата і час: 11 квітня, 14-00
ZOOM:https://cutt.ly/Jw3u5xL4
ID: 982 0445 0406
Код: 995245
Посилання на постери:
https://cutt.ly/jw3u50RO
https://cutt.ly/jw3u6ojs
https://cutt.ly/Ew3u6gGR
Секретар: Кузьмін Олег Володимирович, kuzmin_ovl@ukr.net, 099-761-28-32

Історія державності України
Дата і час: 11 квітня, 14-00
ZOOM: https://us05web.zoom.us/j/5248020206?pwd=Iq1W570qUF0lQQ2y1ZnSn4X3SeXEIC.1
ID: 882 7018 1757
Код: 87zGf9
Посилання на постери: https://www.facebook.com/profile.php?id=100027678468939
Секретар: Пилипенко Олександр Євгенійович, pylypenko08@ukr.net, тел. 095-242-83-78

Історія української культури
Дата і час: 11 квітня, 14-00
ZOOM: https://us02web.zoom.us/j/3612344817?pwd=cmY4VE5hMUlDVG5kR1VwNjNjajN4dz09
ID: 361 234 4817
Код: 2022
Посилання на постери: https://www.facebook.com/profile.php?id=100027678468939
Секретар: Пивоваренко Олена Андріївна, pyvovarenkoo@gmail.com, тел. 096-333-07-90


Філософія і психологія
Дата і час: 11 квітня, 12-40
ZOOM: https://us04web.zoom.us/j/7849458886?pwd=blpIYlc2dUhIdTBvSml5eDcxQks5dz09
ID: 282 690 5702
Код: yg08Lf
Посилання на постери: https://www.facebook.com/profile.php?id=100027678468939
Секретар: Наталія Чугаєва, nchugaeva@ukr.net, тел. 097-314-18-80 

Іноземні мови професійного спрямування
Дата і час: 11 квітня, 10.00
ZOOM: https://cutt.ly/iw8YlDD3
ID: 775 7251 6094
Код: 3ieD27

Ділова іноземна мова та міжнародна комунікація
Дата і час: 11 квітня 15:00 - 17:00
ZOOM: https://us04web.zoom.us/j/3178277490?pwd=Q3lTSHJGWmJUeFI4Qm12Y0g0WHU5Zz09
ID: 317 827 7490
Код: 399955
Секретар: Наталія Степанівна Дужик, nduzhyk@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Робота конференції проходитиме в секціях, тематика яких охоплює більшість напрямів харчової науки.

Секції з робочою мовою англійською:

1. Харчові технології
2. Хімія та хімічні технології
3. Процеси та обладнання харчових виробництв
4. Енергетика і енергоменеджмент
5. Інтелектуальні системи контролю
6. Економіка і управління
7. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес

Секції з англійською та українською робочими мовами:

1.       Харчові технології та інженерія
1.1.    Технологія функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів
1.2.    Експертиза харчових продуктів
1.3.    Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
1.4.    Технологія переробки зерна
1.5.    Технологія цукру, полісахаридів і підготовки води
1.6.    Технологія продуктів бродіння і виноробства
1.7.    Технологія консервування
1.8.    Технології м’яса, молока, олії та жирів
1.9.    Технологія парфумерно-косметичних виробів
1.10.  Інжиніринг харчових, фармацевтичних та біотехнологічних виробництв
1.11.  Інжиніринг пакувальних та поліграфічних виробництв
1.12.  Мехатроніка і пакувальна техніка
1.13.  Процеси і апарати харчових виробництв
1.14.  Фізико-математичні і хімічні основи технологічних процесів
1.15.  Енерго- і ресурсоощадні технології
1.16.  Енергетичне обладнання, системи тепло і електропостачання промислових підприємств
1.17.  Прикладна, теоретична механіка та  інженерна графіка
1.18.  Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
1.19.  Інформаційні технології
2. Біотехнології та біоінженерія
3. Екологія і сталий розвиток
4. Хімія і хімічна технологія
5. Економіка і управління
5.1.  Економічна теорія
5.2.  Сучасні методи управління підприємством
5.3.  Економіка підприємств харчової промисловості
5.4.  Менеджмент персоналу
5.5.  Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності
5.6.  Маркетинг
5.7.  Міжнародна економіка
5.8.  Економіко-правове забезпечення бізнесу
5.9.  Облік, аудит і аналіз на підприємствах
5.10. Фінанси
6.  Готельно-ресторанний та туристичний бізнес
6.1. Організація готельного та туристичного  обслуговування
6.2. Готельно-ресторанна справа
6.3. Технологія ресторанної продукції
7. Гуманітарні науки
7.1.  Українознавство
7.2.  Філософія і соціально-політичні науки
7.3.  Іноземні мови

 

 

Організаційний комітет

Сергій Токарчук, к.т.н., доцент
Наталія Акутіна, провідний інженер
Єлизавета Козаченко, магістрант
Вікторія Овадюк, магістрант
Ульяна Бандура, к.т.н., доцент
Олексій Губеня, к.т.н., доцент
Олег Бортнічук, к.т.н, доцент
Михайло Арич, к.е.н., доцент
Олег Галенко, к.т.н, доцент
Роман Грищенко, доцент
Олександр Люлька, к.т.н, доцент

Науковий комітет

Голова:
Олександр Шевченко, д.т.н., проф., Україна

Ана Леаху, д-р, проф, Румунія
Анатолій Заїнчковський, д.е.н., проф., Україна
Валерій Мирончук, д.т.н., проф., Україна
Володимир Зав’ялов, д.т.н., проф., Україна
Володимир Ковбаса, д.т.н., проф., Україна
Галина Поліщук, д.т.н, доцент, Україна
Галина Сімахіна, д.т.н., проф., Україна
Георгіана Кодіна, д-р, проф, Румунія
Грета Адамчик, д-р, доцент, Польща
Думітру Мнеріе, д-р, проф., Румунія
Ева Іванішова, д-р., Словаччина
Ельза Омарова, к.т.н., доц., Азербайджан
Ігор Якименко, д.б.н., проф., Україна
Крістіна Попович, к.т.н., доц., Молдова
Лада Шірінян, д.е.н., проф., Україна
Маргарета Котяте, д-р, доцент, Румунія
Мачей Клуж, д-р, проф., Польща
Мірча Ороян, д-р, проф, Румунія
Нусрат Курбанов, к.т.н., доц., Азербайджан
Олександр Серьогін, д.т.н., проф., Україна
Олександр Гавва, д.т.н., проф., Україна
Руслан Аділ Акай Тегін, д-р, Киргизстан
Світлана Бондаренко, д.хім.н., доц., Україна
Сергій Балюта, д.т.н., проф., Україна
Сергій Токарчук, к.т.н., доцент., Україна
Соня Амарей, д-р, проф, Румунія
Станка Дамянова, д-р, доц., Болгарія
Стефан Юнге, д-р, проф, Німеччина
Тамар Турмандізе, др., Грузія
Тетяна Пирог, д.б.н., проф., Україна
Хууб Лелівелд, д-р, Нідерланди
Ясміна Лукінак, д-р, доц., Хорватія

 

 

 

 

 

Тези доповідей разом із заявкою розміщуються в одному файлі та надсилаються на адресу:
conference.nuft@gmail.com

Представники НУХТ передають тези доповідей відповідальним на секціях (!). Секретарі секцій надсилають зверстані секційні тези доповідей на адресу conference.nuft@gmail.com

Крайдата    - 
10 березня 2024 року.

 

Вимоги до оформлення тез доповідей

Приклад тез download

1. Конференція є науковою. Тези доповідей повинні мати наукову цінність, та описувати результати дослідницької роботи.

2. Тези виконуються лише в текстовому редакторі Microsoft Word.

3. Формат сторінки – (!) 17х24 см. Всі поля сторінки – 2 см.

4. Для всіх (!) елементів тез (текст, таблиці, формули, рисунки): шрифт – Times New Roman, кегль – 10,  інтервал – 1, абзац – 0.6 см.

5. Обсяг тез доповідей – не більше 1 сторінки (формат сторінки – 17х24)

6. Структура тез доповідей:

Назва (шрифт жирний)
Автори (ім’я та прізвище повністю).
Установа, в якій виконана робота (шрифт - курсив).
Основний текст тез доповідей

7. Основний текст ділиться на розділи: Вступ, Матеріали і методи, Результати, Висновки, Література (за необхідності)

8. Рекомендований зміст розділів тез доповідей:

Вступ (не більше 3 рядків), доцільно вказати актуальність теми, або сформулювати задачу, або вказати мету досліджень. Наголошуємо - це не вступ до статті, це вступ до тез доповідей, в ньому не потрібно писати про загальновідомі факти.
Матеріали та методи (не більше 6 рядків). Доцільно вказати, які матеріали досліджуються, і які методики використані для кожного етапу досліджень. Не варто детально описувати планування багатофакторного експерименту та методику його обробки, так як це загальновідомі речі. Будь ласка, не описуйте в цьому розділі те, що не стосується матеріалів і методів досліджень.
Результати та обговорення. Наводити потрібно не лише констатацію типу "Встановлено...", "Досліджено". Потрібно навести конкретні результати, з цифрами, оптимальними та раціональними значеннями, умовами, режимами, їх поясненням, але дуже лаконічно. За необхідності можна додати графік, діаграму, рисунок.
Висновки (не більше 3 рядків). Доцільно вказати наукову новизну або рекомендації щодо застосування результатів досліджень.
Література (за необхідності, на джерела за останні 3 роки).

9. Ілюстрації виконуються якісно, в графічних редакторах. Скановані та кольорові зображення використовувати не можна.
Шрифт на ілюстраціях повинен бути таким же, як в тексті статті (кегль 10).

10. Ілюстрації та підписи до них розміщуються в тексті без (!) об’єднання в окремий об’єкт та без обтікання текстом.

11. Підписи до рисунків друкуються під рисунками прямим жирним шрифтом.
Скорочення позначень фізичних величин виконуються латинськими символами згідно системи СI (наприклад, не кН, а kN, не Жд, а J)

12. Ім'я файлу з тезами доповідей - лише прізвище першого (або, за необхідності, декількох атворів) англійською мовою. Будь ласка, не використовуйте у назвы файлів будь які інші слова.

Тези доповідей разом із заявкою розміщуються в одному файлі та надсилаються на адресу:

conference.nuft@gmail.com

Тези доповідей представників НУХТ приймають лише відповідальні на секціях (!).

 

 

У 2024 році організаційний внесок за участь у конференції та публікацію тез відсутній.

Просимо готувати якісні матеріали згідно вимог та брати активну участь у конференції.

 

Організаційний внесок у 2023 році – 200 грн з врахуванням ПДВ

Реквізити для оплати
Призначення платежу: за участь у конференції
Номер рахунку:   UA958201720313201002201013768
Найменування банка: ДКСУ, м. Київ

Для учасників, за яких організаційний внесок сплачують наукові установи, підприємства чи організації, обов'язковою умовою є підписані та засвідчені печаткою договір і акт виконаних робіт, оформлені згідно з вимогами.

 

Графік роботи онлайн-секцій:

Food Science and Technology (English language section)
Time: April 11, 15-00
ZOOM: https://cutt.ly/mw8YRj00
ID: 440 308 3540
Код: 13579
Moderator: Mykhaylo Arych, +38-099-736-18-38 (+Viber)
Questions and suggestions: conference.nuft@gmail.com

*********************

Технологія функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів
11 квітня 10:00
ZOOM: https://cutt.ly/kw4acXhI
ID: 274 578 9604
Код: 7CrrHU
Посилання на постери:
https://nuft.edu.ua/nnixt/ktop
https://www.facebook.com/kafedra.top/
 https://www.instagram.com/kafedra_top/
Секретар: Світлана Бажай-Жежерун,  LanaNEW_1@ukr.net, +380672304276

Експертиза харчових продуктів
Дата і час: 11 квітня, 10:00
ZOOM: https://cutt.ly/bw8YRR28
ID: 415 150 6427
Код: 111
Посилання на постери:
http://surl.li/saxzt
https://m.facebook.com/groups/501710816854356/
https://www.instagram.com/nuft_expertise/
Секретар: Вікторія Кійко, victoriya_kiyko@ukr.net

Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Дата і час: 11 квітня, 10:00
ZOOM: https://cutt.ly/mw3w64vT
ID: 794 1532 4309
Код: 8G3UyX
Посилання на постери: https://cutt.ly/0w8Yjb4s
Секретар: Іван Погорєлов, pagar9901@ukr.net, +38-098-954-99-01

Технологія зберігання і переробки зерна
Дата і час: 11 квітня, 12:00
ZOOM: https://cutt.ly/8w3fRLB1
ID: 804 526 1769
Код: FVxf57
Посилання на постери: https://www.facebook.com/groups/909036612994429/?ref=share
https://www.instagram.com/kafedratzpz?igsh=bXo0b3k1MW5rN21o
Секретар: Галина Ляшко, liashkogalinanana@gmail.com, +38-096-799-81-17

Технологія продуктів бродіння і виноробства
Дата і час: 11 квітня, 10.00.
ZOOM: https://cutt.ly/0w3nVAhk
ID: 831 6132 1247
Код: aT87Mk 
Посилання на постери: https://cutt.ly/Vw3nNg8J
Секретар: Дар’я Сергіївна Єременко, edasha2016@gmail.com, +380988514600

Технологія цукру, полісахаридів і підготовки води
Дата і час: 11 квітня, 10.00 
ZOOM: https://cutt.ly/qw8YRJ49
ID: 840 6483 5268
Код: 110424
Посилання на постери: https://www.facebook.com/groups/129172961075335
Секретар: Наталія Чернова, notochka@ukr.net, +380665757344

Технологія консервування
Дата і час: 11 квітня, 10:00
ZOOM:
https://cutt.ly/lw8YRNpM
Код: 504203
Посилання на постери: https://www.facebook.com/groups/236235061805596
Секретар: Максим Писарєв, mgpisarev@gmail.com,+380985061898

Технологія м’яса і м’ясних продуктів
Дата і час: 11 квітня, 10:00
ZOOM: https://cutt.ly/Gw8YjFQb
ID: 425 796 2495
Код: 9Akq0w
Посилання на постери:
https://sites.google.com/view/tmmp-nuft
https://www.facebook.com/groups/929129027447553/posts/2016937991999979
Секретар: Олег Галенко, galen@i.ua, +380507026562.

Технологія молока і молочних продуктів
Дата і час: 11 квітня, 10:00
ZOOM: https://cutt.ly/Gw8YjFQb
ID: 425 796 2495
Код: 9Akq0w
Посилання на постери:
https://milknuft.wixsite.com/milk
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063529151956 
https://www.instagram.com/milk_nuft
Секретар: Алла Тимчук, 589112@ukr.net, +38096 975 46 81.

Технологія рослинних олій, жирових та косметичних продуктів
Дата і час: 11 квітня, 12.00
ZOOM: https://cutt.ly/9w8YTxU5
ID: 758 3013 4760
Код: 2023
Посилання на постери: https://www.facebook.com/groups/281285736448830
Секретар: Шеманська Євгенія Іванівна, shemanska@ukr.net, 0962142520

Біотехнології та біоінженерія
Дата і час: 12 квітня, 10:00
ZOOM: https://cutt.ly/Qw3V2Yv1 
ID: 873 6963 3754
Код: 0gaJMc
Посилання на постери: http://btmb.com.ua/sektsiya-biotehnologiji-ta-bioinzheneriya-stendovi-dopovidi
Секретар: Буценко Людмила Миколаївна, l.m.butsenko@gmail.com, +380679343077

Екологія і сталий розвиток
Дата і час: 12 квітня, 10:00
ZOOM: https://cutt.ly/Zw8YTRkh
ID: 823 171 6703
Код: z9gzC9
Посилання на постери: https://cutt.ly/Aw8Yku60
Секретар: Федоришина Євгенія Олександрівна, zhenyaomelchenko0312@ukr.net, +380959428309

Машинобудування, машини і апарати харчових, фармацевтичних та біотехнологічних виробництв
Дата і час: 11 квітня, 11-00
ZOOM: https://cutt.ly/Pw8YkELv
ID: 388 576 5584
Код: 70990
Секретар: Марцинкевич Леся Валентинівна, martsinkevich.lesya@gmail.com, +38-095-418-43-50

Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки
Дата і час: 11 квітня, 14-00
ZOOM:
https://cutt.ly/Pw8YkELv
ID: 388 576 5584
Код: 70990
Секретар: Марцинкевич Леся Валентинівна, martsinkevich.lesya@gmail.com, +38095-418-43-50

Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проектування   
Дата і час: 12 квітня, 11:20
ZOOM: https://cutt.ly/zw8yT5jo
ID: 897 5391 3784
Код: 1111
Посилання на постери:
https://cutt.ly/nw8zAvai
https://toktp.nuft.edu.ua
Секретар: Погорілий Тарас Михайлович, pogorilyy_tm@ukr.net

Мехатроніка та пакувальна техніка
Дата і час: 11 квітня, 10:00
ZOOM: http://surl.li/shfcm
ID: 881 3033 0199
Код: 123123
Посилання на постери:
http://surl.li/shfkg
Фейсбук: http://surl.li/shfkp
http://surl.li/shfem
Секретар: (доц. Костянтин Васильківський, tmiptkos@gmail.com, +380976618851)

Процеси та апарати харчових виробництв  
Дата і час: 11 квітня, 11:30
ZOOM: https://cutt.ly/iw8YTVhQ
ID: 760 2861 2963
Код: jL7EKH
Посилання на постери: https://cutt.ly/Nw8YYkBI
Секретар: Запорожець Юлія Владиславівна, zap_as@ukr.net, +380955747235

Фізика
Дата і час: 11 квітня, 12:45
ZOOM: https://cutt.ly/hw8YYTHv
ID: 867 6630 6840
Код: 2024
Посилання на постери: https://www.facebook.com/groups/2088146067890387
Секретар: Лазаренко Михайло Васильович, lazarenlo@ukr.net, (095) 648-75-19

Вища математика
Дата і час: 11 квітня, 16-00
ZOOM: https://cutt.ly/Nw8YYFk9
ID: 592 940 0525
Код: 2MaUxQ
Секретар: Олексій Зінькевич, oleksazinkevich@ukr.net, 0687439701

Хімія
Дата і час: 11 квітня, 10-00
ZOOM: https://cutt.ly/4w3aE581
ID: 820 472 4859
Код: 9999
Посилання на постери: https://cutt.ly/qw8YYCvC
Секретар: Інна Вадимівна Попова, +380979363157, ivpopova@bigmir.net

Хімічні технології 
Дата і час: 11 квітня, 10-00
ZOOM: https://cutt.ly/tw8YUhac
ID: 867 5951 3561
Код: 685510
Посилання на постери: https://cutt.ly/Pw8YURnt
Секретар: Бойчук Тетяна, boichuk_tm@ukr.net, +380970346177

Промислова теплоенергетика  
Дата і час: 11 квітня, 10-00
ZOOM: https://cutt.ly/Hw8YUGel
ID: 765 0555 6113
Код: C3Sa3c
Посилання на постери: https://www.facebook.com/tprtkyiv
Секретар: Грищенко Роман, rgryshchenko@nuft.edu.ua +380953213895

Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
11 квітня 11:00
ZOOM: https://cutt.ly/Nw4sLED5
ID: 881 824 5202
Секретар: Микола Романов,  gluk7c5@gmail.com, 0938363698

Інформаційні технології
Дата і час: 12 квітня, 10:00
ZOOM: https://cutt.ly/Lw3EjsLu
ID: 534 819 6131
Код: it2023
Посилання на постери: it.nuft.edu.ua
Секретар: Микола Павлович Костіков, MikolaszK@gmail.com, +380974936624

Електропостачання і енергоменеджмент
Дата і час  11 квітня, 10-00
ZOOM
ID: 331 484 6080
Код: a3DJ6m
Секретар: Ізволенський Ігор Євгенович, energetyc@ukr.net

Електротехніка та електричні системи
12 квітня, 11:00
ZOOM:
https://cutt.ly/Yw8YU1H2
ID: 345 614 9316
Код: 11111
Секретар: Коломієць Дмитро Петрович, dmko2023@i.ua; +38(068)-405-3-505

Економічна теорія
Дата і час: 11 квітня, 11.00
ZOOM: https://cutt.ly/Ow8YIrnmID: 289 677 3484
Код: zR13Jt
Посилання на постери:
https://cutt.ly/Aw8YIf9Y
https://www.instagram.com/ket_nuft?igsh=cGU1bjlzcWp2OTB6
Секретар: Швед Тетяна Володимирівна, shtv2001@ukr.net, +380506410263

Сучасні методи управління підприємством
Дата і час: 11 квітня, 16-00
ZOOM: https://cutt.ly/vw8YIOah
ID: 430 078 7640
Код: 6pv4pg
Секретар: Кутас Олена Олександрівна, vitiger@i.ua, 066-061-85-05, 068-800-97-73

Економіка підприємств харчової промисловості
Дата і час: 11 квітня, 10.00
ZOOM: https://cutt.ly/hw8YIXjA
ID: 6109461725
Код: 12345
Секретар: (Іванюта Тетяна Миколаївна, te_ta_na@ukr.net, +0380504484928)

Менеджмент персоналу
Дата і час: 11 квітня, 10.00
ZOOM: https://cutt.ly/Uw8YI9Yr
ID: 388 188 8197
Код: Db4c7y
Секретар: Тертична Любов Іванівна, ltertychna@gmail.com, +0380506364650

Маркетинг
Дата і час:11 квітня, 15.00
ZOOM: https://cutt.ly/rw8YOwWo
ID: 799 9138 1753
Код: 3yFB74
Посилання на постери: https://www.facebook.com/marketing.nuft
Секретар: Лелека Ольга Олександрівна, 067-366-91-12, olyaleleka@gmail.com

Міжнародна економіка
Дата і час: 11 квітня 11.00
ZOOM: http://surl.li/rzzuq
ID: 856 106 3216
Код: 11111
Посилання на постери: http://surl.li/rzzwx
Секретар: Занозовська Оксана Григорівна, oksana_zanozovska@ukr.net +380968016316

Економіко-правове забезпечення бізнесу
Дата і час: 11 квітня, 10.00
ZOOM: https://cutt.ly/mw8YOzVI
ID: 6109461725
Код: 12345
Секретар: Іванюта Тетяна Миколаївна, te_ta_na@ukr.net, +0380504484928

Облік, аудит і аналіз на підприємствах
Дата і час: 11 квітня 10.00
ZOOM: https://cutt.ly/Xw3dA9Xo
ID: 221 217 7383
Код: 11111
Посилання на постери:
https://cutt.ly/Dw3dHcEn
https://www.facebook.com/obliknuft.oblik
Секретар: Скоморохова Світлана Юріївна, sveta_skamik@ukr.net, тел. 0501933960

Фінанси
Дата і час: 11 квітня, 11.20
ZOOM: https://cutt.ly/8w8YODX3
ID: 937 1020 7580
Код: 1
Посилання на постери: https://www.facebook.com/FinanceNUFT
Секретар: Бойко Світлана Василівна, svitlanaboyko@ukr.net 0971931397

Готельно-ресторанна справа
Дата і час: 11 квітня, 10-00
ZOOM: https://cutt.ly/Lw8YO1IG
ID: 594 424 7073
Код: GRS
Посилання на постери: https://www.facebook.com/hrtb.official
Секретар: Інга ДОЧИНЕЦЬ, inha123vn@ukr.net, +380 99 033 05 37

Організація готельного та туристичного обслуговування
Дата і час: 12 квітня, 11-00
ZOOM: https://us02web.zoom.us/j/9214911770?pwd=WXNZM0ZXb05hSmM5Y1dYekFVcW9VUT09
ID: 921 491 1770
Код: 126373
Посилання на постери: https://tgb.nuft.edu.ua
Секретар: Сологуб Юрій Іванович, sologub.yi@gmail.com, 0990015482

Технологія ресторанної продукції
Дата і час: 11 квітня, 14-00
ZOOM:https://cutt.ly/Jw3u5xL4
ID: 982 0445 0406
Код: 995245
Посилання на постери:
https://cutt.ly/jw3u50RO
https://cutt.ly/jw3u6ojs
https://cutt.ly/Ew3u6gGR
Секретар: Кузьмін Олег Володимирович, kuzmin_ovl@ukr.net, 099-761-28-32

Історія державності України
Дата і час: 11 квітня, 14-00
ZOOM: https://us05web.zoom.us/j/5248020206?pwd=Iq1W570qUF0lQQ2y1ZnSn4X3SeXEIC.1
ID: 882 7018 1757
Код: 87zGf9
Посилання на постери: https://www.facebook.com/profile.php?id=100027678468939
Секретар: Пилипенко Олександр Євгенійович, pylypenko08@ukr.net, тел. 095-242-83-78

Історія української культури
Дата і час: 11 квітня, 14-00
ZOOM: https://us02web.zoom.us/j/3612344817?pwd=cmY4VE5hMUlDVG5kR1VwNjNjajN4dz09
ID: 361 234 4817
Код: 2022
Посилання на постери: https://www.facebook.com/profile.php?id=100027678468939
Секретар: Пивоваренко Олена Андріївна, pyvovarenkoo@gmail.com, тел. 096-333-07-90


Філософія і психологія
Дата і час: 11 квітня, 12-40
ZOOM: https://us04web.zoom.us/j/7849458886?pwd=blpIYlc2dUhIdTBvSml5eDcxQks5dz09
ID: 282 690 5702
Код: yg08Lf
Посилання на постери: https://www.facebook.com/profile.php?id=100027678468939
Секретар: Наталія Чугаєва, nchugaeva@ukr.net, тел. 097-314-18-80 

Іноземні мови професійного спрямування
Дата і час: 11 квітня, 10.00
ZOOM: https://cutt.ly/iw8YlDD3
ID: 775 7251 6094
Код: 3ieD27

Ділова іноземна мова та міжнародна комунікація
Дата і час: 11 квітня 15:00 - 17:00
ZOOM: https://us04web.zoom.us/j/3178277490?pwd=Q3lTSHJGWmJUeFI4Qm12Y0g0WHU5Zz09
ID: 317 827 7490
Код: 399955
Секретар: Наталія Степанівна Дужик, nduzhyk@gmail.com

 

 

Національний університет харчових технологій
Вул. Володимирська, 68
Київ

Teл. +38-044-287-97-77

E-mail:
conference.nuft@gmail.com

 

 

 

 


Flag Counter