- Головна
- Тематика
- Науковий комітет
- Вимоги до тез
- Оргвнесок
- Програма
- Контакти
Шановні колеги!
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», яка буде проведена 7-11 квітня 2025 р.
Робочі мови конференції:
Англійська, українська
Збірники тез доповідей 2025
Графік роботи онлайн-секцій (7-11 квітня 2025 р.):
Англомовна секція: Харчова наука і технологія
Дата і час: 11 квітня, 14:00
Zoom:
https://cutt.ly/9rsGiu3J
Meeting ID: 513 395 3733 Passcode: 12345
Технологія функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів
Дата і час: 8 квітня, 10.00
Zoom: https://cutt.ly/3ramhHuT
ID: 274 578 9604 Код: 7CrrHU
Посилання на постери: https://surl.li/wjlpnm
Експертиза харчових продуктів
Дата і час: 9 квітня, 11.20
Zoom: https://cutt.ly/XramhBC0
ID: 636 179 4865 Код: 777
Посилання на постери: https://cutt.ly/eroY3E0D
Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Дата і час: 9 квітня, 10:00
Zoom: https://cutt.ly/Pramh8w5
ID: 891 0293 2469 Код: 417156
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/kafedrathkv, https://www.instagram.com/kafedrathkv
Технологія зберігання і переробки зерна
Дата і час: 7 квітня, 11-00
Zoom: https://cutt.ly/9rpxT0PQ
Идентификатор конференции: 804 526 1769
Код доступа: FVxf57
Посилання на постери: https://www.facebook.com/groups/909036612994429/?ref=share
https://www.instagram.com/kafedratzpz?igsh=bXo0b3k1MW5rN21o
Технологія продуктів бродіння і виноробства
Дата і час: 8 квітня, 10-00.
Zoom: https://cutt.ly/uramkhsk
ID: 481 562 1151 Код: 5zhMdS
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/groups/918669628322290
Технологія цукру, полісахаридів і підготовки води
Дата і час: 10 квітня, 10.00
Zoom: https://cutt.ly/3raml2KF
ID: 906 864 1285 Код: 9FnPuM
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/groups/129172961075335
Технологія консервування
Дата і час: 9 квітня, 10.00.
Zoom: https://us04web.zoom.us/j/73039914137?pwd=ngrgff9uoW4jMAw70YlRBkeXQCnkp3.1
Meeting ID: 730 3991 4137 Passcode: 744BnU
Посилання на постери: https://m.facebook.com/groups/236235061805596/?ref=group_browse
Технологія м’яса і м’ясних продуктів
Дата і час: 8 квітня,10:00
Zoom: https://cutt.ly/rramlVf7
ID: 425 796 2495 Код: 9Akq0w
Посилання на постери:
https://sites.google.com/view/tmmp-nuft
https://www.facebook.com/groups/929129027447553
https://www.instagram.com/meat_nuft
Технологія молока і молочних продуктів
Дата і час: 8 квітня, 10:00
Zoom: https://cutt.ly/JramlJiA
ID: 425 796 2495, Код: 9Akq0w
Посилання на постери: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063529151956, https://www.facebook.com/groups/nuftmilk, https://www.facebook.com/groups/929129027447553, https://www.instagram.com/milk_nuft/, https://www.instagram.com/meat_nuft/
Технологія рослинних олій, жирових та косметичних продуктів
Дата і час: 10 квітня, 10.00
Zoom: https://cutt.ly/hramlItS
Посилання постери: https://www.facebook.com/groups/281285736448830?locale
Біотехнології та біоінженерія
Дата і час: 9 квітня, 10:00
Zoom: https://surl.li/lslhcd
ID: 829 0589 7064 Код: 0A9dDz
Посилання постери: https://cutt.ly/yramlnBv
Екологія і сталий розвиток
Дата і час: 10 квітня, 10.00
Zoom: https://cutt.ly/jramzzfs
ID: 823 171 6703 Код: z9gzC9
Посилання на постери: https://www.ecologynuft.com
Машинобудування, машини та апарати харчових, фармацевтичних і біотехнологічних виробництв
Дата і час: 7 квітня, 14-00
Zoom: https://cutt.ly/oramzmEw
ID: 388 576 5584 Код: 70990
Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки
Дата і час: 7 квітня, 14-00
Zoom: https://cutt.ly/zramzRLq
S92Zz09&omn=75105384749
ID: 388 576 5584 Код: 70990
Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проектування
Дата і час: 7 квітня, 09:50
Посилання на ZOOM:
https://us05web.zoom.us/j/84759742214?pwd=9n0s35fVYd6smlQMVd5sZqSTV55yi0.1
ID: 847 5974 2214 Код: 1111
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/TOKTP.NUFT/posts/pfbid0f8w5L9msYgmZ1x762u6Ks4bJm6mrfQ6Fe9HmbvEWpTHHvdXCgr1u6GS3nNBgCtPLlhttps://toktp.nuft.edu.ua
Мехатроніка і пакувальна техніка
Дата і час: 10 квітня, 10:00
ZOOM: https://surl.li/uiopxl
ID: 864 9836 6610 Код: 32025
Посилання на постери:
https://surl.li/yqvgzv,
Фейсбук: http://surl.li/shfkp
https://surl.gd/dffqyh
Інстаграм: https://surl.li/jtavje
Процеси та апарати харчових виробництв
Дата і час: 8 квітня, 11:00
Zoom: https://cutt.ly/sramzXjN
pCdz09&omn=72994291985
ID: 553 779 86 01
Код: 720381
Фізика та професійна безпека
Дата і час: 7 квітня, 11:30
Zoom: https://cutt.ly/Aramz1jZ
ID: 475 422 2831 Код: 123456
Посилання на постери: https://www.facebook.com/groups/2088146067890387
Вища математика
Дата і час: 7 квітня, 14-00
Zoom: https://cutt.ly/srsF8xGw
ID: 592 940 0525 Код: 2MaUxQ
Хімія
Дата і час: 8 квітня, 11-20.
Zoom: https://cutt.ly/sramz8ZO
ID: 820 472 4859 Код: 9999
Посилання на постери: https://cutt.ly/GramxWx7
Хімічні технології
Дата і час: 7 квітня, 9.50
Zoom: https://cutt.ly/0ramxzhS
ID: 838 4093 8032 Код: 893769
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/groups/964749813721309/media/albums
Промислова теплоенергетика
Дата і час: 8 квітня, 10:00
Zoom: https://cutt.ly/CraNiAjR
ID: 720 0268 8578 Код: fQ0Jdf
Посилання на постери: https://www.facebook.com/tprtkyiv/
Електропостачання і енергоменеджмент
Дата і час: 08 квітня, 10-00
Zoom: https://us05web.zoom.us/j/3314846080?pwd=b0tGVGt6YTJrM2JoWmNxcVNjVlUvdz09
Идентификатор конференции: 331 484 6080, Код доступа: a3DJ6m
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Дата і час: 9 квітня, 11-00
Zoom:
https://us04web.zoom.us/j/8818245202?pwd=UVBNbWIrU2JRejRHYld2OG1jMjVEQT09
ID: 881 824 5202 Код: 9f951Z
Інформаційні технології
Дата і час: 9 квітня, 10:00
Zoom: https://cutt.ly/LramxCKD
Економічна теорія
Дата і час: 08 квітня 20025 р, 13:20
Zoom: https://us05web.zoom.us/j/6280743669?pwd=UmpZYUd0YzMrWTVBOFFHRWE3TUg2dz09&omn=82456571303
ID: 628 074 3669 Код: k3jMiU
Сучасні методи управління підприємством
Дата і час: 9 квітня, 9.50
Zoom: https://us04web.zoom.us/j/4300787640?pwd=MGZvUFVFM000blhkR2o3SmtQdHFadz09
ID: 430 078 7640 Код: 6pv4pg
Економіка підприємств харчової промисловості
Дата і час: 10 квітня, 10:00
Посилання: https://meet.google.com/gsu-ewbe-zej
Економіко-правове забезпечення бізнесу
Дата і час: 10 квітня, 10:00
Посилання: https://meet.google.com/gsu-ewbe-zej
Менеджмент персоналу
Дата і час: 9 квітня, 10.00
Zoom: https://cutt.ly/Uw8YI9Yr
ID: 388 188 8197 Код: Db4c7y
Маркетинг
Дата і час: 8 квітня, 11:00
Zoom:
https://us04web.zoom.us/j/77276480433?pwd=c9xzCYKEac0mUai3eYNardbKAKgUPX.1
ID: 772 7648 0433
Код: 8XVhCA
Міжнародна економіка
Дата і час: 7 квітня, 12.00.
Zoom:
https://cutt.ly/Kramx8Qj
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/share/1Z3QmZ9A49
Облік, аудит і аналіз на підприємствах
Дата і час: 10 квітня, 11.00
ZOOM: https://cutt.ly/DraXDGVH
ID: 221 217 7383 Код: 11111
Посилання на постери:
https://eiu.nuft.edu.ua/oblik-kafedra.php
https://www.facebook.com/OblikAuditNUFT
Фінанси
Дата і час: 8 квітня, 11.00
Zoom:
https://us05web.zoom.us/j/93710207580?pwd=V0lmWFRRL0R6Tm56QTdRUHNoMWI3QT09
ID: 937 1020 7580 Код: 1
Готельно-ресторанна справа
Дата і час: 8 квітня, 10.00
Zoom:
https://cutt.ly/graQXrKs
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/share/14tfy2R8aE/?mibextid=wwXIfr
Організація готельного і туристичного обслуговування
Дата та час: 7 квітня, 11:20
Zoom: https://cutt.ly/qramcuEh
Meeting ID: 921 491 1770 Код: 126373
Посилання на постери: https://tgb.nuft.edu.ua
Технологія ресторанної продукції
Дата і час: 9 квітня, 11.00
Zoom:
https://cutt.ly/KraQZFLl
Посилання на постери:
https://sites.google.com/nuft.edu.ua/triap
Історія України
Дата і час: 11 квітня, 14.00
Zoom: https://us04web.zoom.us/j/71628578503?pwd=OlbUqogX7YjQ0wZKWkxjfpJoQ0oU9r.1
ID: 882 7018 1757 Код: 87zGf9
https://www.facebook.com/profile.php?id=100027678468939
Історія української культури
Дата і час: 11 квітня, 14.00
Zoom: https://cutt.ly/MramczUS
ID: 361 234 4817 Код: 2022
https://www.facebook.com/profile.php?id=100027678468939
Соціально-психологічні науки
Дата і час: 11 квітня, 14.00
Zoom: https://us04web.zoom.us/j/76494582416?pwd=NXg3UnNXaWxwa2JzZ3hEaE5mUWlwUT09
ID: 282 690 5702 Код: yg08Lf
Посилання на постери: https://www.facebook.com/profile.php?id=100027678468939
Іноземні мови професійного спрямування
Дата і час: 7 квітня, 9.50
Zoom: https://cutt.ly/zramcD8r
ID: 204 407 2994 Код: D81RTT
Ділова англійська мова та міжнародна комунікація
Дата і час: 9 квітня, 13:00
Zoom: https://cutt.ly/OramcXss
Робота конференції проходитиме в секціях, тематика яких охоплює більшість напрямів харчової науки.
Секції з робочою мовою англійською:
1. Харчові технології
2. Хімія та хімічні технології
3. Процеси та обладнання харчових виробництв
4. Енергетика і енергоменеджмент
5. Інтелектуальні системи контролю
6. Економіка і управління
7. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес
Секції з англійською та українською робочими мовами:
1. Харчові технології та інженерія
1.1. Технологія функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів
1.2. Експертиза харчових продуктів
1.3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
1.4. Технологія переробки зерна
1.5. Технологія цукру, полісахаридів і підготовки води
1.6. Технологія продуктів бродіння і виноробства
1.7. Технологія консервування
1.8. Технології м’яса, молока, олії та жирів
1.9. Технологія парфумерно-косметичних виробів
1.10. Інжиніринг харчових, фармацевтичних та біотехнологічних виробництв
1.11. Інжиніринг пакувальних та поліграфічних виробництв
1.12. Мехатроніка і пакувальна техніка
1.13. Процеси і апарати харчових виробництв
1.14. Фізико-математичні і хімічні основи технологічних процесів
1.15. Енерго- і ресурсоощадні технології
1.16. Енергетичне обладнання, системи тепло і електропостачання промислових підприємств
1.17. Прикладна, теоретична механіка та інженерна графіка
1.18. Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
1.19. Інформаційні технології
2. Біотехнології та біоінженерія
3. Екологія і сталий розвиток
4. Хімія і хімічна технологія
5. Економіка і управління
5.1. Економічна теорія
5.2. Сучасні методи управління підприємством
5.3. Економіка підприємств харчової промисловості
5.4. Менеджмент персоналу
5.5. Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності
5.6. Маркетинг
5.7. Міжнародна економіка
5.8. Економіко-правове забезпечення бізнесу
5.9. Облік, аудит і аналіз на підприємствах
5.10. Фінанси
6. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес
6.1. Організація готельного та туристичного обслуговування
6.2. Готельно-ресторанна справа
6.3. Технологія ресторанної продукції
7. Гуманітарні науки
7.1. Українознавство
7.2. Філософія і соціально-політичні науки
7.3. Іноземні мови
Організаційний комітет
Сергій Токарчук, к.т.н., доцент
Ульяна Бандура, к.т.н., доцент
Ярослав Вдовенко, магістрант
Вікторія Овадюк, магістрант
Олег Бортнічук, к.т.н, доцент
Михайло Арич, к.е.н., доцент
Олег Галенко, к.т.н, доцент
Роман Грищенко, доцент
Олександр Люлька, к.т.н, доцент
Науковий комітет
Голова:
Олександр Шевченко, д.т.н., проф., Україна
Ана Леаху, д-р, проф, Румунія
Анатолій Заїнчковський, д.е.н., проф., Україна
Валерій Мирончук, д.т.н., проф., Україна
Віктор Стабніков, д.т.н., проф., Україна
Володимир Зав’ялов, д.т.н., проф., Україна
Володимир Ковбаса, д.т.н., проф., Україна
Галина Поліщук, д.т.н, доцент, Україна
Галина Сімахіна, д.т.н., проф., Україна
Георгіана Кодіна, д-р, проф, Румунія
Грета Адамчик, д-р, доцент, Польща
Думітру Мнеріе, д-р, проф., Румунія
Ева Іванішова, д-р., Словаччина
Ельза Омарова, к.т.н., доц., Азербайджан
Ігор Якименко, д.б.н., проф., Україна
Крістіна Попович, к.т.н., доц., Молдова
Лада Шірінян, д.е.н., проф., Україна
Маргарета Котяте, д-р, доцент, Румунія
Мачей Клуж, д-р, проф., Польща
Мірча Ороян, д-р, проф, Румунія
Нусрат Курбанов, к.т.н., доц., Азербайджан
Олександр Серьогін, д.т.н., проф., Україна
Олександр Гавва, д.т.н., проф., Україна
Олексій Губеня, к.т.н., доцент
Світлана Бондаренко, д.хім.н., доц., Україна
Сергій Балюта, д.т.н., проф., Україна
Сергій Токарчук, к.т.н., доцент., Україна
Соня Амарей, д-р, проф, Румунія
Станка Дамянова, д-р, доц., Болгарія
Стефан Юнге, д-р, проф, Німеччина
Тетяна Пирог, д.б.н., проф., Україна
Хууб Лелівелд, д-р, Нідерланди
Ясміна Лукінак, д-р, доц., Хорватія
Тези доповідей разом із заявкою розміщуються в одному файлі та надсилаються на адресу:
conference.nuft@gmail.com
Представники НУХТ передають тези доповідей відповідальним на секціях (!). Секретарі секцій надсилають зверстані секційні тези доповідей на адресу conference.nuft@gmail.com
Крайдата -
15 березня 2025 року.
Вимоги до оформлення тез доповідей
Приклад тез download
1. Конференція є науковою. Тези доповідей повинні мати наукову цінність, та описувати результати дослідницької роботи.
2. Тези виконуються лише в текстовому редакторі Microsoft Word.
3. Формат сторінки – (!) 17х24 см. Всі поля сторінки – 2 см.
4. Для всіх (!) елементів тез (текст, таблиці, формули, рисунки): шрифт – Times New Roman, кегль – 10, інтервал – 1, абзац – 0.6 см.
5. Обсяг тез доповідей – не більше 1 сторінки (формат сторінки – 17х24)
6. Структура тез доповідей:
Назва (шрифт жирний)
Автори (ім’я та прізвище повністю).
Установа, в якій виконана робота (шрифт - курсив).
Основний текст тез доповідей
7. Основний текст ділиться на розділи: Вступ, Матеріали і методи, Результати, Висновки, Література (за необхідності)
8. Рекомендований зміст розділів тез доповідей:
Вступ (не більше 3 рядків), доцільно вказати актуальність теми, або сформулювати задачу, або вказати мету досліджень. Наголошуємо - це не вступ до статті, це вступ до тез доповідей, в ньому не потрібно писати про загальновідомі факти.
Матеріали та методи (не більше 6 рядків). Доцільно вказати, які матеріали досліджуються, і які методики використані для кожного етапу досліджень. Не варто детально описувати планування багатофакторного експерименту та методику його обробки, так як це загальновідомі речі. Будь ласка, не описуйте в цьому розділі те, що не стосується матеріалів і методів досліджень.
Результати та обговорення. Наводити потрібно не лише констатацію типу "Встановлено...", "Досліджено". Потрібно навести конкретні результати, з цифрами, оптимальними та раціональними значеннями, умовами, режимами, їх поясненням, але дуже лаконічно. За необхідності можна додати графік, діаграму, рисунок.
Висновки (не більше 3 рядків). Доцільно вказати наукову новизну або рекомендації щодо застосування результатів досліджень.
Література (за необхідності, на джерела за останні 3 роки).
9. Ілюстрації виконуються якісно, в графічних редакторах. Скановані та кольорові зображення використовувати не можна.
Шрифт на ілюстраціях повинен бути таким же, як в тексті статті (кегль 10).
10. Ілюстрації та підписи до них розміщуються в тексті без (!) об’єднання в окремий об’єкт та без обтікання текстом.
11. Підписи до рисунків друкуються під рисунками прямим жирним шрифтом.
Скорочення позначень фізичних величин виконуються латинськими символами згідно системи СI (наприклад, не кН, а kN, не Жд, а J)
12. Ім'я файлу з тезами доповідей - лише прізвище першого (або, за необхідності, декількох атворів) англійською мовою. Будь ласка, не використовуйте у назвы файлів будь які інші слова.
Тези доповідей разом із заявкою розміщуються в одному файлі та надсилаються на адресу:
conference.nuft@gmail.com
Тези доповідей представників НУХТ приймають лише відповідальні на секціях (!).
У 2025 році організаційний внесок за участь у конференції та публікацію тез відсутній.
Просимо готувати якісні матеріали згідно вимог та брати активну участь у конференції.
Організаційний внесок у 2023 році – 200 грн з врахуванням ПДВ
Реквізити для оплати
Призначення платежу: за участь у конференції
Номер рахунку: UA958201720313201002201013768
Найменування банка: ДКСУ, м. Київ
Для учасників, за яких організаційний внесок сплачують наукові установи, підприємства чи організації, обов'язковою умовою є підписані та засвідчені печаткою договір і акт виконаних робіт, оформлені згідно з вимогами.
Графік роботи онлайн-секцій (7-11 квітня 2025 р.):
Англомовна секція: Харчова наука і технологія
Дата і час: 11 квітня, 14:00
Zoom:
https://cutt.ly/9rsGiu3J
Meeting ID: 513 395 3733 Passcode: 12345
Технологія функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів
Дата і час: 8 квітня, 10.00
Zoom: https://cutt.ly/3ramhHuT
ID: 274 578 9604 Код: 7CrrHU
Посилання на постери: https://surl.li/wjlpnm
Експертиза харчових продуктів
Дата і час: 9 квітня, 11.20
Zoom: https://cutt.ly/XramhBC0
ID: 636 179 4865 Код: 777
Посилання на постери: https://cutt.ly/eroY3E0D
Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Дата і час: 9 квітня, 10:00
Zoom: https://cutt.ly/Pramh8w5
ID: 891 0293 2469 Код: 417156
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/kafedrathkv, https://www.instagram.com/kafedrathkv
Технологія зберігання і переробки зерна
Дата і час: 7 квітня, 11-00
Zoom: https://cutt.ly/9rpxT0PQ
Идентификатор конференции: 804 526 1769
Код доступа: FVxf57
Посилання на постери: https://www.facebook.com/groups/909036612994429/?ref=share
https://www.instagram.com/kafedratzpz?igsh=bXo0b3k1MW5rN21o
Технологія продуктів бродіння і виноробства
Дата і час: 8 квітня, 10-00.
Zoom: https://cutt.ly/uramkhsk
ID: 481 562 1151 Код: 5zhMdS
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/groups/918669628322290
Технологія цукру, полісахаридів і підготовки води
Дата і час: 10 квітня, 10.00
Zoom: https://cutt.ly/3raml2KF
ID: 906 864 1285 Код: 9FnPuM
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/groups/129172961075335
Технологія консервування
Дата і час: 9 квітня, 10.00.
Zoom: https://us04web.zoom.us/j/73039914137?pwd=ngrgff9uoW4jMAw70YlRBkeXQCnkp3.1
Meeting ID: 730 3991 4137 Passcode: 744BnU
Посилання на постери: https://m.facebook.com/groups/236235061805596/?ref=group_browse
Технологія м’яса і м’ясних продуктів
Дата і час: 8 квітня,10:00
Zoom: https://cutt.ly/rramlVf7
ID: 425 796 2495 Код: 9Akq0w
Посилання на постери:
https://sites.google.com/view/tmmp-nuft
https://www.facebook.com/groups/929129027447553
https://www.instagram.com/meat_nuft
Технологія молока і молочних продуктів
Дата і час: 8 квітня, 10:00
Zoom: https://cutt.ly/JramlJiA
ID: 425 796 2495, Код: 9Akq0w
Посилання на постери: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063529151956, https://www.facebook.com/groups/nuftmilk, https://www.facebook.com/groups/929129027447553, https://www.instagram.com/milk_nuft/, https://www.instagram.com/meat_nuft/
Технологія рослинних олій, жирових та косметичних продуктів
Дата і час: 10 квітня, 10.00
Zoom: https://cutt.ly/hramlItS
Посилання постери: https://www.facebook.com/groups/281285736448830?locale
Біотехнології та біоінженерія
Дата і час: 9 квітня, 10:00
Zoom: https://surl.li/lslhcd
ID: 829 0589 7064 Код: 0A9dDz
Посилання постери: https://cutt.ly/yramlnBv
Екологія і сталий розвиток
Дата і час: 10 квітня, 10.00
Zoom: https://cutt.ly/jramzzfs
ID: 823 171 6703 Код: z9gzC9
Посилання на постери: https://www.ecologynuft.com
Машинобудування, машини та апарати харчових, фармацевтичних і біотехнологічних виробництв
Дата і час: 7 квітня, 14-00
Zoom: https://cutt.ly/oramzmEw
ID: 388 576 5584 Код: 70990
Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки
Дата і час: 7 квітня, 14-00
Zoom: https://cutt.ly/zramzRLq
S92Zz09&omn=75105384749
ID: 388 576 5584 Код: 70990
Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проектування
Дата і час: 7 квітня, 09:50
Посилання на ZOOM:
https://us05web.zoom.us/j/84759742214?pwd=9n0s35fVYd6smlQMVd5sZqSTV55yi0.1
ID: 847 5974 2214 Код: 1111
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/TOKTP.NUFT/posts/pfbid0f8w5L9msYgmZ1x762u6Ks4bJm6mrfQ6Fe9HmbvEWpTHHvdXCgr1u6GS3nNBgCtPLlhttps://toktp.nuft.edu.ua
Мехатроніка і пакувальна техніка
Дата і час: 10 квітня, 10:00
ZOOM: https://surl.li/uiopxl
ID: 864 9836 6610 Код: 32025
Посилання на постери:
https://surl.li/yqvgzv,
Фейсбук: http://surl.li/shfkp
https://surl.gd/dffqyh
Інстаграм: https://surl.li/jtavje
Процеси та апарати харчових виробництв
Дата і час: 8 квітня, 11:00
Zoom: https://cutt.ly/sramzXjN
pCdz09&omn=72994291985
ID: 553 779 86 01
Код: 720381
Фізика та професійна безпека
Дата і час: 7 квітня, 11:30
Zoom: https://cutt.ly/Aramz1jZ
ID: 475 422 2831 Код: 123456
Посилання на постери: https://www.facebook.com/groups/2088146067890387
Вища математика
Дата і час: 7 квітня, 14-00
Zoom: https://cutt.ly/srsF8xGw
ID: 592 940 0525 Код: 2MaUxQ
Хімія
Дата і час: 8 квітня, 11-20.
Zoom: https://cutt.ly/sramz8ZO
ID: 820 472 4859 Код: 9999
Посилання на постери: https://cutt.ly/GramxWx7
Хімічні технології
Дата і час: 7 квітня, 9.50
Zoom: https://cutt.ly/0ramxzhS
ID: 838 4093 8032 Код: 893769
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/groups/964749813721309/media/albums
Промислова теплоенергетика
Дата і час: 8 квітня, 10:00
Zoom: https://cutt.ly/CraNiAjR
ID: 720 0268 8578 Код: fQ0Jdf
Посилання на постери: https://www.facebook.com/tprtkyiv/
Електропостачання і енергоменеджмент
Дата і час: 08 квітня, 10-00
Zoom: https://us05web.zoom.us/j/3314846080?pwd=b0tGVGt6YTJrM2JoWmNxcVNjVlUvdz09
Идентификатор конференции: 331 484 6080, Код доступа: a3DJ6m
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Дата і час: 9 квітня, 11-00
Zoom:
https://us04web.zoom.us/j/8818245202?pwd=UVBNbWIrU2JRejRHYld2OG1jMjVEQT09
ID: 881 824 5202 Код: 9f951Z
Інформаційні технології
Дата і час: 9 квітня, 10:00
Zoom: https://cutt.ly/LramxCKD
Економічна теорія
Дата і час: 08 квітня 20025 р, 13:20
Zoom: https://us05web.zoom.us/j/6280743669?pwd=UmpZYUd0YzMrWTVBOFFHRWE3TUg2dz09&omn=82456571303
ID: 628 074 3669 Код: k3jMiU
Сучасні методи управління підприємством
Дата і час: 9 квітня, 9.50
Zoom: https://us04web.zoom.us/j/4300787640?pwd=MGZvUFVFM000blhkR2o3SmtQdHFadz09
ID: 430 078 7640 Код: 6pv4pg
Економіка підприємств харчової промисловості
Дата і час: 10 квітня, 10:00
Посилання: https://meet.google.com/gsu-ewbe-zej
Економіко-правове забезпечення бізнесу
Дата і час: 10 квітня, 10:00
Посилання: https://meet.google.com/gsu-ewbe-zej
Менеджмент персоналу
Дата і час: 9 квітня, 10.00
Zoom: https://cutt.ly/Uw8YI9Yr
ID: 388 188 8197 Код: Db4c7y
Маркетинг
Дата і час: 8 квітня, 11:00
Zoom:
https://us04web.zoom.us/j/77276480433?pwd=c9xzCYKEac0mUai3eYNardbKAKgUPX.1
ID: 772 7648 0433
Код: 8XVhCA
Міжнародна економіка
Дата і час: 7 квітня, 12.00.
Zoom:
https://cutt.ly/Kramx8Qj
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/share/1Z3QmZ9A49
Облік, аудит і аналіз на підприємствах
Дата і час: 10 квітня, 11.00
ZOOM: https://cutt.ly/DraXDGVH
ID: 221 217 7383 Код: 11111
Посилання на постери:
https://eiu.nuft.edu.ua/oblik-kafedra.php
https://www.facebook.com/OblikAuditNUFT
Фінанси
Дата і час: 8 квітня, 11.00
Zoom:
https://us05web.zoom.us/j/93710207580?pwd=V0lmWFRRL0R6Tm56QTdRUHNoMWI3QT09
ID: 937 1020 7580 Код: 1
Готельно-ресторанна справа
Дата і час: 8 квітня, 10.00
Zoom:
https://cutt.ly/graQXrKs
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/share/14tfy2R8aE/?mibextid=wwXIfr
Організація готельного і туристичного обслуговування
Дата та час: 7 квітня, 11:20
Zoom: https://cutt.ly/qramcuEh
Meeting ID: 921 491 1770 Код: 126373
Посилання на постери: https://tgb.nuft.edu.ua
Технологія ресторанної продукції
Дата і час: 9 квітня, 11.00
Zoom:
https://cutt.ly/KraQZFLl
Посилання на постери:
https://sites.google.com/nuft.edu.ua/triap
Історія України
Дата і час: 11 квітня, 14.00
Zoom: https://us04web.zoom.us/j/71628578503?pwd=OlbUqogX7YjQ0wZKWkxjfpJoQ0oU9r.1
ID: 882 7018 1757 Код: 87zGf9
https://www.facebook.com/profile.php?id=100027678468939
Історія української культури
Дата і час: 11 квітня, 14.00
Zoom: https://cutt.ly/MramczUS
ID: 361 234 4817 Код: 2022
https://www.facebook.com/profile.php?id=100027678468939
Соціально-психологічні науки
Дата і час: 11 квітня, 14.00
Zoom: https://us04web.zoom.us/j/76494582416?pwd=NXg3UnNXaWxwa2JzZ3hEaE5mUWlwUT09
ID: 282 690 5702 Код: yg08Lf
Посилання на постери: https://www.facebook.com/profile.php?id=100027678468939
Іноземні мови професійного спрямування
Дата і час: 7 квітня, 9.50
Zoom: https://cutt.ly/zramcD8r
ID: 204 407 2994 Код: D81RTT
Ділова англійська мова та міжнародна комунікація
Дата і час: 9 квітня, 13:00
Zoom: https://cutt.ly/OramcXss