91 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів

"Наукові здобутки молоді -
вирішенню проблем харчування
людства у XXI столітті"

7-11 квітня 2025 р.

Національний університет харчових технологій
Вул. Володимирська, 68
Київ

Tel. +38-044-287-97-77
E-mail: conference.nuft@gmail.com

 

Інформаційна підтримка :


The Global Harmonization Initiative (GHI)

 

Завантажити інформаційний лист

***************

Збірники тез доповідей

2017***********

Book of abstract 2017 (in English)

2017, Частина 1
2017, Частина 2
2017, Частина 3
2017, Частина 4
Завантажити 2017 одним архівом

2018***********

Book of abstract 2018 (in English)

2018, Частина 1
2018, Частина 2
2018, Частина 3
2018, Частина 4
Завантажити 2018 одним архівом

2019***********

Book of abstract 2019 (in English)

2019, Частина 1
2019, Частина 2
2019, Частина 3
Завантажити 2019 одним архівом

2020***********

Book of abstract 2020 (in English)

2020, Частина 1
2020, Частина 2
2020, Частина 3
Завантажити 2020 одним архівом

2021***********

2021, Частина 1
2021, Частина 2
2021, Частина 3

Book of abstract 2021 (in English)

2022***********

2022, Part 1
2022, Part 2
2022, Part 3

2023***********

2023, Part 1
2023, Part 2
2023, Part 3

2024***********

2024, Part 1
2024, Part 2
2024, Part 3

2025***********

2025, Part 1
2025, Part 2
2025, Part 3

English Ukrainian

 

  • Головна
  • Тематика
  • Науковий комітет
  • Вимоги до тез
  • Оргвнесок
  • Програма
  • Контакти

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», яка буде проведена 7-11 квітня 2025 р.

Робочі мови конференції:

Англійська, українська

 

Збірники тез доповідей 2025

Том 1
Том 2
Том 3

 

Графік роботи онлайн-секцій (7-11 квітня 2025 р.):

Англомовна секція: Харчова наука і технологія
Дата і час:  11 квітня, 14:00
Zoom:
https://cutt.ly/9rsGiu3J
Meeting ID:  513 395 3733     Passcode: 12345

 

Технологія функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів
Дата і час: 8 квітня, 10.00
Zoom: https://cutt.ly/3ramhHuT
ID: 274 578 9604   Код: 7CrrHU
Посилання на постери: https://surl.li/wjlpnm

Експертиза харчових продуктів
Дата і час: 9 квітня, 11.20
Zoom: https://cutt.ly/XramhBC0
ID: 636 179 4865   Код: 777
Посилання на постери: https://cutt.ly/eroY3E0D

Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Дата і час: 9 квітня, 10:00
Zoom: https://cutt.ly/Pramh8w5
ID: 891 0293 2469  Код: 417156
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/kafedrathkv, https://www.instagram.com/kafedrathkv

Технологія зберігання і переробки зерна
Дата і час: 7 квітня, 11-00
Zoom: https://cutt.ly/9rpxT0PQ
Идентификатор конференции: 804 526 1769
Код доступа: FVxf57
Посилання на постери: https://www.facebook.com/groups/909036612994429/?ref=share
https://www.instagram.com/kafedratzpz?igsh=bXo0b3k1MW5rN21o

Технологія продуктів бродіння і виноробства
Дата і час: 8 квітня, 10-00.
Zoom: https://cutt.ly/uramkhsk
ID: 481 562 1151   Код: 5zhMdS
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/groups/918669628322290

Технологія цукру, полісахаридів і підготовки води
Дата і час: 10 квітня, 10.00
Zoom: https://cutt.ly/3raml2KF
ID: 906 864 1285   Код: 9FnPuM
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/groups/129172961075335

Технологія консервування
Дата і час: 9 квітня, 10.00.
Zoom: https://us04web.zoom.us/j/73039914137?pwd=ngrgff9uoW4jMAw70YlRBkeXQCnkp3.1
Meeting ID:  730 3991 4137   Passcode:  744BnU
Посилання на постери: https://m.facebook.com/groups/236235061805596/?ref=group_browse

Технологія м’яса і м’ясних продуктів
Дата і час: 8 квітня,10:00
Zoom: https://cutt.ly/rramlVf7
ID: 425 796 2495  Код: 9Akq0w
Посилання на постери:
https://sites.google.com/view/tmmp-nuft
https://www.facebook.com/groups/929129027447553
https://www.instagram.com/meat_nuft

Технологія молока і молочних продуктів
Дата і час: 8 квітня, 10:00
Zoom: https://cutt.ly/JramlJiA
ID: 425 796 2495, Код: 9Akq0w
Посилання на постери: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063529151956, https://www.facebook.com/groups/nuftmilk, https://www.facebook.com/groups/929129027447553, https://www.instagram.com/milk_nuft/, https://www.instagram.com/meat_nuft/

Технологія рослинних олій, жирових та косметичних продуктів
Дата і час: 10 квітня, 10.00
Zoom: https://cutt.ly/hramlItS
Посилання постери: https://www.facebook.com/groups/281285736448830?locale

Біотехнології та біоінженерія
Дата і час: 9 квітня, 10:00
Zoom: https://surl.li/lslhcd
ID: 829 0589 7064  Код: 0A9dDz
Посилання постери: https://cutt.ly/yramlnBv

Екологія і сталий розвиток
Дата і час: 10 квітня, 10.00
Zoom: https://cutt.ly/jramzzfs
ID: 823 171 6703  Код: z9gzC9
Посилання на постери: https://www.ecologynuft.com

Машинобудування, машини та апарати харчових, фармацевтичних і біотехнологічних виробництв
Дата і час: 7 квітня, 14-00
Zoom: https://cutt.ly/oramzmEw
ID: 388 576 5584  Код: 70990

Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки
Дата і час: 7 квітня, 14-00
Zoom: https://cutt.ly/zramzRLq
S92Zz09&omn=75105384749
ID: 388 576 5584  Код: 70990

Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проектування
Дата і час: 7 квітня, 09:50
Посилання на ZOOM:
https://us05web.zoom.us/j/84759742214?pwd=9n0s35fVYd6smlQMVd5sZqSTV55yi0.1
ID: 847 5974 2214  Код: 1111
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/TOKTP.NUFT/posts/pfbid0f8w5L9msYgmZ1x762u6Ks4bJm6mrfQ6Fe9HmbvEWpTHHvdXCgr1u6GS3nNBgCtPLlhttps://toktp.nuft.edu.ua
         
Мехатроніка і пакувальна техніка       
Дата і час: 10 квітня, 10:00
ZOOM: https://surl.li/uiopxl
ID: 864 9836 6610  Код: 32025
Посилання на постери:
https://surl.li/yqvgzv,
Фейсбук: http://surl.li/shfkp
https://surl.gd/dffqyh
Інстаграм: https://surl.li/jtavje

Процеси та апарати харчових виробництв   
Дата і час: 8 квітня, 11:00
Zoom: https://cutt.ly/sramzXjN
pCdz09&omn=72994291985
ID: 553 779 86 01
Код: 720381

Фізика та професійна безпека      
Дата і час: 7 квітня, 11:30
Zoom: https://cutt.ly/Aramz1jZ
ID: 475 422 2831  Код: 123456
Посилання на постери: https://www.facebook.com/groups/2088146067890387

Вища математика      
Дата і час: 7 квітня, 14-00
Zoom: https://cutt.ly/srsF8xGw
ID: 592 940 0525 Код: 2MaUxQ

Хімія
Дата і час: 8 квітня, 11-20.
Zoom: https://cutt.ly/sramz8ZO
ID: 820 472 4859  Код: 9999
Посилання на постери: https://cutt.ly/GramxWx7
         
Хімічні технології                
Дата і час: 7 квітня, 9.50
Zoom: https://cutt.ly/0ramxzhS
ID: 838 4093 8032  Код: 893769
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/groups/964749813721309/media/albums

Промислова теплоенергетика      
Дата і час: 8 квітня, 10:00
Zoom: https://cutt.ly/CraNiAjR
ID: 720 0268 8578  Код: fQ0Jdf
Посилання на постери: https://www.facebook.com/tprtkyiv/

Електропостачання і енергоменеджмент
Дата і  час:  08 квітня, 10-00
Zoom: https://us05web.zoom.us/j/3314846080?pwd=b0tGVGt6YTJrM2JoWmNxcVNjVlUvdz09
Идентификатор конференции: 331 484 6080,  Код доступа: a3DJ6m
         
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології  
Дата і  час:  9 квітня, 11-00
Zoom:
https://us04web.zoom.us/j/8818245202?pwd=UVBNbWIrU2JRejRHYld2OG1jMjVEQT09
ID: 881 824 5202 Код: 9f951Z

Інформаційні технології     
Дата і час: 9 квітня, 10:00
Zoom: https://cutt.ly/LramxCKD

Економічна теорія
Дата і час: 08 квітня 20025 р, 13:20
Zoom: https://us05web.zoom.us/j/6280743669?pwd=UmpZYUd0YzMrWTVBOFFHRWE3TUg2dz09&omn=82456571303 ID: 628 074 3669 Код: k3jMiU

Сучасні методи управління підприємством
Дата і час: 9 квітня, 9.50

Zoom: https://us04web.zoom.us/j/4300787640?pwd=MGZvUFVFM000blhkR2o3SmtQdHFadz09
ID: 430 078 7640  Код: 6pv4pg

Економіка підприємств харчової промисловості
Дата і час: 10 квітня, 10:00
Посилання: https://meet.google.com/gsu-ewbe-zej

Економіко-правове забезпечення бізнесу
Дата і час: 10 квітня, 10:00
Посилання: https://meet.google.com/gsu-ewbe-zej

Менеджмент персоналу
Дата і час: 9 квітня, 10.00
Zoom:  https://cutt.ly/Uw8YI9Yr
ID: 388 188 8197  Код: Db4c7y

Маркетинг
Дата і час: 8 квітня, 11:00
Zoom:
https://us04web.zoom.us/j/77276480433?pwd=c9xzCYKEac0mUai3eYNardbKAKgUPX.1
ID: 772 7648 0433 Код: 8XVhCA

Міжнародна економіка
Дата і час: 7 квітня, 12.00.
Zoom:
https://cutt.ly/Kramx8Qj
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/share/1Z3QmZ9A49

Облік, аудит і аналіз на підприємствах
Дата і час: 10 квітня, 11.00
ZOOM: https://cutt.ly/DraXDGVH
ID: 221 217 7383   Код: 11111
Посилання на постери:
https://eiu.nuft.edu.ua/oblik-kafedra.php
https://www.facebook.com/OblikAuditNUFT

Фінанси
Дата і час: 8 квітня, 11.00
Zoom:
https://us05web.zoom.us/j/93710207580?pwd=V0lmWFRRL0R6Tm56QTdRUHNoMWI3QT09
ID: 937 1020 7580    Код: 1

Готельно-ресторанна справа
Дата і час: 8 квітня, 10.00
Zoom:
https://cutt.ly/graQXrKs
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/share/14tfy2R8aE/?mibextid=wwXIfr

Організація готельного і туристичного обслуговування
Дата та час: 7 квітня, 11:20
Zoom: https://cutt.ly/qramcuEh
Meeting ID: 921 491 1770  Код: 126373
Посилання на постери: https://tgb.nuft.edu.ua

Технологія ресторанної продукції
Дата і час: 9 квітня, 11.00
Zoom:
https://cutt.ly/KraQZFLl
Посилання на постери:
https://sites.google.com/nuft.edu.ua/triap

Історія України
Дата і час: 11 квітня, 14.00
Zoom: https://us04web.zoom.us/j/71628578503?pwd=OlbUqogX7YjQ0wZKWkxjfpJoQ0oU9r.1
ID: 882 7018 1757  Код: 87zGf9
https://www.facebook.com/profile.php?id=100027678468939

Історія української культури
Дата і час: 11 квітня, 14.00
Zoom: https://cutt.ly/MramczUS
ID: 361 234 4817  Код: 2022
https://www.facebook.com/profile.php?id=100027678468939

Соціально-психологічні науки
Дата і час: 11 квітня, 14.00
Zoom: https://us04web.zoom.us/j/76494582416?pwd=NXg3UnNXaWxwa2JzZ3hEaE5mUWlwUT09
ID: 282 690 5702   Код: yg08Lf
Посилання на постери: https://www.facebook.com/profile.php?id=100027678468939

Іноземні мови професійного спрямування
Дата і час: 7 квітня, 9.50
Zoom: https://cutt.ly/zramcD8r
ID: 204 407 2994   Код: D81RTT

Ділова англійська мова та міжнародна комунікація
Дата і час: 9 квітня, 13:00
Zoom: https://cutt.ly/OramcXss

 

 

 

Робота конференції проходитиме в секціях, тематика яких охоплює більшість напрямів харчової науки.

Секції з робочою мовою англійською:

1. Харчові технології
2. Хімія та хімічні технології
3. Процеси та обладнання харчових виробництв
4. Енергетика і енергоменеджмент
5. Інтелектуальні системи контролю
6. Економіка і управління
7. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес

Секції з англійською та українською робочими мовами:

1.       Харчові технології та інженерія
1.1.    Технологія функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів
1.2.    Експертиза харчових продуктів
1.3.    Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
1.4.    Технологія переробки зерна
1.5.    Технологія цукру, полісахаридів і підготовки води
1.6.    Технологія продуктів бродіння і виноробства
1.7.    Технологія консервування
1.8.    Технології м’яса, молока, олії та жирів
1.9.    Технологія парфумерно-косметичних виробів
1.10.  Інжиніринг харчових, фармацевтичних та біотехнологічних виробництв
1.11.  Інжиніринг пакувальних та поліграфічних виробництв
1.12.  Мехатроніка і пакувальна техніка
1.13.  Процеси і апарати харчових виробництв
1.14.  Фізико-математичні і хімічні основи технологічних процесів
1.15.  Енерго- і ресурсоощадні технології
1.16.  Енергетичне обладнання, системи тепло і електропостачання промислових підприємств
1.17.  Прикладна, теоретична механіка та  інженерна графіка
1.18.  Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
1.19.  Інформаційні технології
2. Біотехнології та біоінженерія
3. Екологія і сталий розвиток
4. Хімія і хімічна технологія
5. Економіка і управління
5.1.  Економічна теорія
5.2.  Сучасні методи управління підприємством
5.3.  Економіка підприємств харчової промисловості
5.4.  Менеджмент персоналу
5.5.  Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності
5.6.  Маркетинг
5.7.  Міжнародна економіка
5.8.  Економіко-правове забезпечення бізнесу
5.9.  Облік, аудит і аналіз на підприємствах
5.10. Фінанси
6.  Готельно-ресторанний та туристичний бізнес
6.1. Організація готельного та туристичного  обслуговування
6.2. Готельно-ресторанна справа
6.3. Технологія ресторанної продукції
7. Гуманітарні науки
7.1.  Українознавство
7.2.  Філософія і соціально-політичні науки
7.3.  Іноземні мови

 

 

Організаційний комітет

Сергій Токарчук, к.т.н., доцент
Ульяна Бандура, к.т.н., доцент
Ярослав Вдовенко, магістрант
Вікторія Овадюк, магістрант
Олег Бортнічук, к.т.н, доцент
Михайло Арич, к.е.н., доцент
Олег Галенко, к.т.н, доцент
Роман Грищенко, доцент
Олександр Люлька, к.т.н, доцент

Науковий комітет

Голова:
Олександр Шевченко, д.т.н., проф., Україна

Ана Леаху, д-р, проф, Румунія
Анатолій Заїнчковський, д.е.н., проф., Україна
Валерій Мирончук, д.т.н., проф., Україна
Віктор Стабніков, д.т.н., проф., Україна
Володимир Зав’ялов, д.т.н., проф., Україна
Володимир Ковбаса, д.т.н., проф., Україна
Галина Поліщук, д.т.н, доцент, Україна
Галина Сімахіна, д.т.н., проф., Україна
Георгіана Кодіна, д-р, проф, Румунія
Грета Адамчик, д-р, доцент, Польща
Думітру Мнеріе, д-р, проф., Румунія
Ева Іванішова, д-р., Словаччина
Ельза Омарова, к.т.н., доц., Азербайджан
Ігор Якименко, д.б.н., проф., Україна
Крістіна Попович, к.т.н., доц., Молдова
Лада Шірінян, д.е.н., проф., Україна
Маргарета Котяте, д-р, доцент, Румунія
Мачей Клуж, д-р, проф., Польща
Мірча Ороян, д-р, проф, Румунія
Нусрат Курбанов, к.т.н., доц., Азербайджан
Олександр Серьогін, д.т.н., проф., Україна
Олександр Гавва, д.т.н., проф., Україна
Олексій Губеня, к.т.н., доцент
Світлана Бондаренко, д.хім.н., доц., Україна
Сергій Балюта, д.т.н., проф., Україна
Сергій Токарчук, к.т.н., доцент., Україна
Соня Амарей, д-р, проф, Румунія
Станка Дамянова, д-р, доц., Болгарія
Стефан Юнге, д-р, проф, Німеччина
Тетяна Пирог, д.б.н., проф., Україна
Хууб Лелівелд, д-р, Нідерланди
Ясміна Лукінак, д-р, доц., Хорватія

 

 

 

 

 

Тези доповідей разом із заявкою розміщуються в одному файлі та надсилаються на адресу:
conference.nuft@gmail.com

Представники НУХТ передають тези доповідей відповідальним на секціях (!). Секретарі секцій надсилають зверстані секційні тези доповідей на адресу conference.nuft@gmail.com

Крайдата    - 
15 березня 2025 року.

 

Вимоги до оформлення тез доповідей

Приклад тез download

1. Конференція є науковою. Тези доповідей повинні мати наукову цінність, та описувати результати дослідницької роботи.

2. Тези виконуються лише в текстовому редакторі Microsoft Word.

3. Формат сторінки – (!) 17х24 см. Всі поля сторінки – 2 см.

4. Для всіх (!) елементів тез (текст, таблиці, формули, рисунки): шрифт – Times New Roman, кегль – 10,  інтервал – 1, абзац – 0.6 см.

5. Обсяг тез доповідей – не більше 1 сторінки (формат сторінки – 17х24)

6. Структура тез доповідей:

Назва (шрифт жирний)
Автори (ім’я та прізвище повністю).
Установа, в якій виконана робота (шрифт - курсив).
Основний текст тез доповідей

7. Основний текст ділиться на розділи: Вступ, Матеріали і методи, Результати, Висновки, Література (за необхідності)

8. Рекомендований зміст розділів тез доповідей:

Вступ (не більше 3 рядків), доцільно вказати актуальність теми, або сформулювати задачу, або вказати мету досліджень. Наголошуємо - це не вступ до статті, це вступ до тез доповідей, в ньому не потрібно писати про загальновідомі факти.
Матеріали та методи (не більше 6 рядків). Доцільно вказати, які матеріали досліджуються, і які методики використані для кожного етапу досліджень. Не варто детально описувати планування багатофакторного експерименту та методику його обробки, так як це загальновідомі речі. Будь ласка, не описуйте в цьому розділі те, що не стосується матеріалів і методів досліджень.
Результати та обговорення. Наводити потрібно не лише констатацію типу "Встановлено...", "Досліджено". Потрібно навести конкретні результати, з цифрами, оптимальними та раціональними значеннями, умовами, режимами, їх поясненням, але дуже лаконічно. За необхідності можна додати графік, діаграму, рисунок.
Висновки (не більше 3 рядків). Доцільно вказати наукову новизну або рекомендації щодо застосування результатів досліджень.
Література (за необхідності, на джерела за останні 3 роки).

9. Ілюстрації виконуються якісно, в графічних редакторах. Скановані та кольорові зображення використовувати не можна.
Шрифт на ілюстраціях повинен бути таким же, як в тексті статті (кегль 10).

10. Ілюстрації та підписи до них розміщуються в тексті без (!) об’єднання в окремий об’єкт та без обтікання текстом.

11. Підписи до рисунків друкуються під рисунками прямим жирним шрифтом.
Скорочення позначень фізичних величин виконуються латинськими символами згідно системи СI (наприклад, не кН, а kN, не Жд, а J)

12. Ім'я файлу з тезами доповідей - лише прізвище першого (або, за необхідності, декількох атворів) англійською мовою. Будь ласка, не використовуйте у назвы файлів будь які інші слова.

Тези доповідей разом із заявкою розміщуються в одному файлі та надсилаються на адресу:

conference.nuft@gmail.com

Тези доповідей представників НУХТ приймають лише відповідальні на секціях (!).

 

 

У 2025 році організаційний внесок за участь у конференції та публікацію тез відсутній.

Просимо готувати якісні матеріали згідно вимог та брати активну участь у конференції.

 

Організаційний внесок у 2023 році – 200 грн з врахуванням ПДВ

Реквізити для оплати
Призначення платежу: за участь у конференції
Номер рахунку:   UA958201720313201002201013768
Найменування банка: ДКСУ, м. Київ

Для учасників, за яких організаційний внесок сплачують наукові установи, підприємства чи організації, обов'язковою умовою є підписані та засвідчені печаткою договір і акт виконаних робіт, оформлені згідно з вимогами.

 

Графік роботи онлайн-секцій (7-11 квітня 2025 р.):

Англомовна секція: Харчова наука і технологія
Дата і час:  11 квітня, 14:00
Zoom:
https://cutt.ly/9rsGiu3J
Meeting ID:  513 395 3733     Passcode: 12345

 

Технологія функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів
Дата і час: 8 квітня, 10.00
Zoom: https://cutt.ly/3ramhHuT
ID: 274 578 9604   Код: 7CrrHU
Посилання на постери: https://surl.li/wjlpnm

Експертиза харчових продуктів
Дата і час: 9 квітня, 11.20
Zoom: https://cutt.ly/XramhBC0
ID: 636 179 4865   Код: 777
Посилання на постери: https://cutt.ly/eroY3E0D

Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Дата і час: 9 квітня, 10:00
Zoom: https://cutt.ly/Pramh8w5
ID: 891 0293 2469  Код: 417156
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/kafedrathkv, https://www.instagram.com/kafedrathkv

Технологія зберігання і переробки зерна
Дата і час: 7 квітня, 11-00
Zoom: https://cutt.ly/9rpxT0PQ
Идентификатор конференции: 804 526 1769
Код доступа: FVxf57
Посилання на постери: https://www.facebook.com/groups/909036612994429/?ref=share
https://www.instagram.com/kafedratzpz?igsh=bXo0b3k1MW5rN21o

Технологія продуктів бродіння і виноробства
Дата і час: 8 квітня, 10-00.
Zoom: https://cutt.ly/uramkhsk
ID: 481 562 1151   Код: 5zhMdS
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/groups/918669628322290

Технологія цукру, полісахаридів і підготовки води
Дата і час: 10 квітня, 10.00
Zoom: https://cutt.ly/3raml2KF
ID: 906 864 1285   Код: 9FnPuM
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/groups/129172961075335

Технологія консервування
Дата і час: 9 квітня, 10.00.
Zoom: https://us04web.zoom.us/j/73039914137?pwd=ngrgff9uoW4jMAw70YlRBkeXQCnkp3.1
Meeting ID:  730 3991 4137   Passcode:  744BnU
Посилання на постери: https://m.facebook.com/groups/236235061805596/?ref=group_browse

Технологія м’яса і м’ясних продуктів
Дата і час: 8 квітня,10:00
Zoom: https://cutt.ly/rramlVf7
ID: 425 796 2495  Код: 9Akq0w
Посилання на постери:
https://sites.google.com/view/tmmp-nuft
https://www.facebook.com/groups/929129027447553
https://www.instagram.com/meat_nuft

Технологія молока і молочних продуктів
Дата і час: 8 квітня, 10:00
Zoom: https://cutt.ly/JramlJiA
ID: 425 796 2495, Код: 9Akq0w
Посилання на постери: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063529151956, https://www.facebook.com/groups/nuftmilk, https://www.facebook.com/groups/929129027447553, https://www.instagram.com/milk_nuft/, https://www.instagram.com/meat_nuft/

Технологія рослинних олій, жирових та косметичних продуктів
Дата і час: 10 квітня, 10.00
Zoom: https://cutt.ly/hramlItS
Посилання постери: https://www.facebook.com/groups/281285736448830?locale

Біотехнології та біоінженерія
Дата і час: 9 квітня, 10:00
Zoom: https://surl.li/lslhcd
ID: 829 0589 7064  Код: 0A9dDz
Посилання постери: https://cutt.ly/yramlnBv

Екологія і сталий розвиток
Дата і час: 10 квітня, 10.00
Zoom: https://cutt.ly/jramzzfs
ID: 823 171 6703  Код: z9gzC9
Посилання на постери: https://www.ecologynuft.com

Машинобудування, машини та апарати харчових, фармацевтичних і біотехнологічних виробництв
Дата і час: 7 квітня, 14-00
Zoom: https://cutt.ly/oramzmEw
ID: 388 576 5584  Код: 70990

Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки
Дата і час: 7 квітня, 14-00
Zoom: https://cutt.ly/zramzRLq
S92Zz09&omn=75105384749
ID: 388 576 5584  Код: 70990

Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проектування
Дата і час: 7 квітня, 09:50
Посилання на ZOOM:
https://us05web.zoom.us/j/84759742214?pwd=9n0s35fVYd6smlQMVd5sZqSTV55yi0.1
ID: 847 5974 2214  Код: 1111
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/TOKTP.NUFT/posts/pfbid0f8w5L9msYgmZ1x762u6Ks4bJm6mrfQ6Fe9HmbvEWpTHHvdXCgr1u6GS3nNBgCtPLlhttps://toktp.nuft.edu.ua
         
Мехатроніка і пакувальна техніка       
Дата і час: 10 квітня, 10:00
ZOOM: https://surl.li/uiopxl
ID: 864 9836 6610  Код: 32025
Посилання на постери:
https://surl.li/yqvgzv,
Фейсбук: http://surl.li/shfkp
https://surl.gd/dffqyh
Інстаграм: https://surl.li/jtavje

Процеси та апарати харчових виробництв   
Дата і час: 8 квітня, 11:00
Zoom: https://cutt.ly/sramzXjN
pCdz09&omn=72994291985
ID: 553 779 86 01
Код: 720381

Фізика та професійна безпека      
Дата і час: 7 квітня, 11:30
Zoom: https://cutt.ly/Aramz1jZ
ID: 475 422 2831  Код: 123456
Посилання на постери: https://www.facebook.com/groups/2088146067890387

Вища математика      
Дата і час: 7 квітня, 14-00
Zoom: https://cutt.ly/srsF8xGw
ID: 592 940 0525 Код: 2MaUxQ

Хімія
Дата і час: 8 квітня, 11-20.
Zoom: https://cutt.ly/sramz8ZO
ID: 820 472 4859  Код: 9999
Посилання на постери: https://cutt.ly/GramxWx7
         
Хімічні технології                
Дата і час: 7 квітня, 9.50
Zoom: https://cutt.ly/0ramxzhS
ID: 838 4093 8032  Код: 893769
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/groups/964749813721309/media/albums

Промислова теплоенергетика      
Дата і час: 8 квітня, 10:00
Zoom: https://cutt.ly/CraNiAjR
ID: 720 0268 8578  Код: fQ0Jdf
Посилання на постери: https://www.facebook.com/tprtkyiv/

Електропостачання і енергоменеджмент
Дата і  час:  08 квітня, 10-00
Zoom: https://us05web.zoom.us/j/3314846080?pwd=b0tGVGt6YTJrM2JoWmNxcVNjVlUvdz09
Идентификатор конференции: 331 484 6080,  Код доступа: a3DJ6m
         
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології  
Дата і  час:  9 квітня, 11-00
Zoom:
https://us04web.zoom.us/j/8818245202?pwd=UVBNbWIrU2JRejRHYld2OG1jMjVEQT09
ID: 881 824 5202 Код: 9f951Z

Інформаційні технології     
Дата і час: 9 квітня, 10:00
Zoom: https://cutt.ly/LramxCKD

Економічна теорія
Дата і час: 08 квітня 20025 р, 13:20
Zoom: https://us05web.zoom.us/j/6280743669?pwd=UmpZYUd0YzMrWTVBOFFHRWE3TUg2dz09&omn=82456571303 ID: 628 074 3669 Код: k3jMiU

Сучасні методи управління підприємством
Дата і час: 9 квітня, 9.50

Zoom: https://us04web.zoom.us/j/4300787640?pwd=MGZvUFVFM000blhkR2o3SmtQdHFadz09
ID: 430 078 7640  Код: 6pv4pg

Економіка підприємств харчової промисловості
Дата і час: 10 квітня, 10:00
Посилання: https://meet.google.com/gsu-ewbe-zej

Економіко-правове забезпечення бізнесу
Дата і час: 10 квітня, 10:00
Посилання: https://meet.google.com/gsu-ewbe-zej

Менеджмент персоналу
Дата і час: 9 квітня, 10.00
Zoom:  https://cutt.ly/Uw8YI9Yr
ID: 388 188 8197  Код: Db4c7y

Маркетинг
Дата і час: 8 квітня, 11:00
Zoom:
https://us04web.zoom.us/j/77276480433?pwd=c9xzCYKEac0mUai3eYNardbKAKgUPX.1
ID: 772 7648 0433 Код: 8XVhCA

Міжнародна економіка
Дата і час: 7 квітня, 12.00.
Zoom:
https://cutt.ly/Kramx8Qj
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/share/1Z3QmZ9A49

Облік, аудит і аналіз на підприємствах
Дата і час: 10 квітня, 11.00
ZOOM: https://cutt.ly/DraXDGVH
ID: 221 217 7383   Код: 11111
Посилання на постери:
https://eiu.nuft.edu.ua/oblik-kafedra.php
https://www.facebook.com/OblikAuditNUFT

Фінанси
Дата і час: 8 квітня, 11.00
Zoom:
https://us05web.zoom.us/j/93710207580?pwd=V0lmWFRRL0R6Tm56QTdRUHNoMWI3QT09
ID: 937 1020 7580    Код: 1

Готельно-ресторанна справа
Дата і час: 8 квітня, 10.00
Zoom:
https://cutt.ly/graQXrKs
Посилання на постери:
https://www.facebook.com/share/14tfy2R8aE/?mibextid=wwXIfr

Організація готельного і туристичного обслуговування
Дата та час: 7 квітня, 11:20
Zoom: https://cutt.ly/qramcuEh
Meeting ID: 921 491 1770  Код: 126373
Посилання на постери: https://tgb.nuft.edu.ua

Технологія ресторанної продукції
Дата і час: 9 квітня, 11.00
Zoom:
https://cutt.ly/KraQZFLl
Посилання на постери:
https://sites.google.com/nuft.edu.ua/triap

Історія України
Дата і час: 11 квітня, 14.00
Zoom: https://us04web.zoom.us/j/71628578503?pwd=OlbUqogX7YjQ0wZKWkxjfpJoQ0oU9r.1
ID: 882 7018 1757  Код: 87zGf9
https://www.facebook.com/profile.php?id=100027678468939

Історія української культури
Дата і час: 11 квітня, 14.00
Zoom: https://cutt.ly/MramczUS
ID: 361 234 4817  Код: 2022
https://www.facebook.com/profile.php?id=100027678468939

Соціально-психологічні науки
Дата і час: 11 квітня, 14.00
Zoom: https://us04web.zoom.us/j/76494582416?pwd=NXg3UnNXaWxwa2JzZ3hEaE5mUWlwUT09
ID: 282 690 5702   Код: yg08Lf
Посилання на постери: https://www.facebook.com/profile.php?id=100027678468939

Іноземні мови професійного спрямування
Дата і час: 7 квітня, 9.50
Zoom: https://cutt.ly/zramcD8r
ID: 204 407 2994   Код: D81RTT

Ділова англійська мова та міжнародна комунікація
Дата і час: 9 квітня, 13:00
Zoom: https://cutt.ly/OramcXss